Skip to main content

Blogs / Nieuws

Terug naar overzicht

ACTIE: Boek je Hydra Summer Facial en ontvang gratis behandeling!

beauty-portrait-sensual-ginger-woman-with-long-hair-posing-with-closed-eyes_171337-916.webp

Nu de zomer is aangebroken is het van cruciaal belang onze huid de aandacht te blijven schenken die hij verdient. Want de stralende zon mag dan wel heerlijk aanvoelen, haar UV-stralen zijn geen cadeau voor een jeugdige uitstraling. Wil je graag het effect van anti-aging genieten en je huid jong houden? Woon dan onze HydraFacial-dag bij met gratis extra behandeling!

Overmatig zonnen en jezelf onvoldoende beschermen tegen UV-licht dragen genadeloos bij aan het verouderingsproces. Fijne lijntjes worden dieper, je huid wordt slapper en je teint zichtbaar doffer. Om dit effect tegen te gaan en je frisse look te bewaren, zetten we bij The Face Clinic deze zomer volop in op anti-aging. Yes!

Hoewel je nu misschien geneigd bent om aan je gezichtshuid te denken, focust anti-aging zich op meer dan louter je gelaat. Ook je hals en decolleté vertonen immers tekenen van veroudering, zoals rimpels en pigmentatie, en zijn vaak factoren die écht uit de biecht klappen over je leeftijd. Niet onlogisch, gezien deze zones het meest worden blootgesteld aan buitenlicht.

Insert onze nieuwe Epicutis Neck and Décolleté Booster: een hoogstaande technologie die werd ontwikkeld aan Princeton University voor een gladdere hals en een rimpelloos decolleté. Klinkt interessant? Dan hebben we goed nieuws. Want boek jij op vrijdag 26 augustus 2022 jouw HydraFacial Deluxe, dan krijg je daarbij een gratis extra behandeling met de Epicutis Booster ter waarde van 55 euro.

De Epicutis Booster

  • Bestrijdt fijne lijnen en rimpeltjes in het gezicht en de hals
  • Bevordert maximale hydratatie van de huid
  • Pakt de effecten van blauw licht aan
  • Geeft je een stevigere huid
  • Werkt herstellend voor je huid
  • Kalmeert je huid met antioxiderende en verzachtende stoffen

Klinkt als een heerlijk extraatje, toch? Aarzel dus niet om jouw HydraFacial Deluxe op vrijdag 26 augustus 2022 te boeken en zélf het verschil te ervaren. Wacht wel niet té lang, want plaatsjes zijn beperkt en vliegen de deur uit!

Heb je nog vragen voor ons over de Epicutis Booster of zou je graag wat meer info krijgen over de Hydra Summer Facial? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. We helpen je met veel plezier!