Skip to main content

Blogs / Nieuws

Terug naar overzicht

Hoe wij je huid optimaal beschermen tegen zonneschade

DSC05675.jpg

Het gezegde luidt dat voorkomen beter is dan genezen, en met de brandende zomerzon in het achterhoofd is dat een waarheid als een koe. Bij The Face Clinic kun je terecht voor een behandeling met huidverbeterende producten, zodat je huid optimaal beschermd is tegen schadelijke invloeden van buitenaf.

Welke zonnebescherming bevelen wij aan?

Bij The Face Clinic kunnen we er kort over zijn: iedereen is gebaat bij het consistent gebruik van kwalitatieve zonnebescherming, liefst het hele jaar door. Enkel zo kunnen (vroegtijdige) ouderdomstekenen vermeden worden. Voor onze behandelingen wenden wij ons dan ook sinds 2015 trouw tot het merk ZO Skin Health: een revolutionaire lijn huidverbeteringsproducten die actief beschermt tegen UVA/UVB-schade door de zon.

Maar daar stoppen de behandelingen van ZO Skin Health niet. De producten, die ontwikkeld werden door internationale autoriteit en dermatoloog Dr. Zein Obagi, beschermen je huid immers ook tegen andere lichtbronnen. Denk aan HEV-stralen van artificieel licht zoals computers, aan fluorescerend licht, ledlampen, …

Contacteer ons gerust voor meer info

Dankzij high performance ingrediënten en klinisch bewezen formules gaan de behandelingen van ZO Skin Health efficiënt de verschijnselen van huidveroudering tegen. Meer weten? Contacteer ons gerust vrijblijvend.