Skip to main content

Blogs / Nieuws

Terug naar overzicht

Ultherapie

close-up-senior-woman-posing.jpg

Zou jij graag strakkere huid hebben in je gelaat en aan je nek, maar dan zonder dat je daarvoor een chirurgische ingreep moet ondergaan? Dan geven wij je graag ons vrijblijvend advies over Ultherapie.

De huid en hals liften met een niet-chirurgische behandeling

Zoals vermeld is Ultherapie een niet-chirurgische behandeling die we gebruiken om de huid van je gezicht en hals te liften en te verstrakken. Dat gaat zo: tijdens de behandeling plaatsen we een apparaat op je huid dat hoogfrequente geluidsgolven uitzendt. Dankzij deze micro-gefocuste ultrasonenergie wordt jouw huid verwarmd tot in zijn diepste lagen.

De golven dringen met andere woorden diep in de huid en weefsels binnen. De behandeling duurt gemiddeld 1 tot 2 uur, afhankelijk van het gebied dat behandeld moet worden. Naderhand is er bovendien geen sprake van een hersteltijd: je kunt meteen je dagelijkse activiteiten hervatten, zonder onderbreking.

Stimulatie van de productie van collageen en elastine

Het gevolg van deze behandeling is dat de productie van collageen en elastine in jouw huid gestimuleerd zal worden. Het resultaat is dat je huid er strakker en voller uitziet en dat rimpeltjes en fijne lijntjes veel minder aanwezig zijn.

Op welke regio’s Ultherapie toegepast kan worden? Dat varieert van de kaaklijn tot de wenkbrauwen, de halshuid, de onderkant van de kin, … zelfs voor lijntjes op het decolleté is deze behandeling geschikt.

Na de behandeling kan je huid ten slotte even rood en gevoelig aanvoelen, maar deze bijwerkingen verdwijnen meestal binnen een paar dagen. Het kan ten slotte enkele weken duren voordat de resultaten van de behandeling volledig zichtbaar worden: in de tussentijd zal je huid blijven verstrakken.

Let op: niet voor iedereen geschikt

Ultherapie is een veilige en effectieve behandeling voor het liften en verstrakken van de huid, maar is niet geschikt voor iedereen. Heb jij een minder strakke kaaklijn of losse huid onder de kin die je graag zou aanpakken met Ultherapie? Breng ons dan gerust een vrijblijvend bezoekje bij The Face Clinic, dan geven we je advies op maat van jouw huid.