Skip to main content

Blogs / Nieuws

Terug naar overzicht

Waarom Vitamine C een cadeau is voor je huid

Vitamine C is aanwezig in tal van eetwaren, met name citrusvruchten, die er boordevol mee zitten. Het is dan ook geen wonder dat velen in de ochtend meteen een glas water met citroensap drinken voor ze de dag beginnen: het ingrediënt geeft een echte boost aan je huid, en is dus ook in skin care een gewilde keuze. Vandaag vertellen we je waarom!

Optimale bescherming

Vitamine C beschermt je huid tegen schadelijke invloeden van de buitenomgeving. Denk aan vervuiling, CO2-uitstoot, UV-straling, … stuk voor stuk zaken waar je misschien niet meteen rekening mee houdt, maar die wel hun nefaste impact maken op je huid.

beautiful-woman-with-smooth-skin-with-lemon-fruit-her-hands (1).jpg

grapefruit-oil-serum-bottle-put-green-light-background.jpg

Fris & fruitig

Met de juiste producten geef je een dof gelaat weer leven en ga je zelfs de strijd aan met zichtbare zonneschade zoals pigmentvlekken. Bovendien zal je zonnebrandproduct, met vitamine C als basis, voortaan beter zijn werk doen!

Boordevol antioxidanten

Voorkomen is echter beter dan genezen, en ook daar blijft vitamine C je partner in crime. De krachtige antioxidanten erin weren je huid tegen vervuiling, maar werken ook ontstekingsremmend en verlichten irritatie.

Wil jij graag vitamine C toevoegen in je huidverzorging? Vraag dan zeker professioneel advies.