Dr. Charlotte Nelissen

Geneesheer specialist bekwaamd in de esthetische geneeskunde

  • Geneeskunde - Katholieke Universiteit Leuven
  • Specialisatie - Radiotherapie-Oncologie UZ Leuven
  • Fellowship neuro- en ORL-oncologie Birmingham, UK
  • Opleiding Esthetische geneeskunde, AMC Amsterdam
  • Lid van de Belgische Vereniging voor Esthetische Geneeskunde, BVEG/SBME.

Situering?

Dokter Charlotte Nelissen is arts-specialist en bekwaamde zich verder in de niet-chirurgische esthetische geneeskunde via erkende opleidingen en workshops in binnen- en buitenland. 

Dr. C. Nelissen besteedt aandacht aan het totaalbeeld en kiest voor een patiënt-specifieke aanpak. Zij legt zich voornamelijk toe op de niet-heelkundige behandelingen met injecties van spierontspanners en fillers, alsook laserbehandelingen voor anti-aging en huidverbetering.

Dokter Nelissen houdt haar kennis up-to-date door regelmatig (inter)nationale congressen bij te wonen. Verder is ze lid van de Belgische Vereniging voor Esthetische Geneeskunde,BVEG/SBME. 

Zij rondde haar opleiding tot arts af met onderscheiding aan de faculteit geneeskunde van de Universiteit Leuven. Nadien specialiseerde zij zich tot radiotherapeut-oncoloog in België en het Verenigd Koninkrijk, waarna zij erkend specialist werd in België. 

In de loop der jaren groeide haar interesse in de esthetische geneeskunde. Zij bekwaamde zich hier verder in via erkende opleidingen en workshops in binnen- en buitenland, waarna ze besloot zich fulltime toe te leggen op de esthetische geneeskunde. 

Ook haar kennis die ze als radiotherpeut-oncoloog opdeed komt hierbij van pas voor onder andere het herkennen van verdachte huidletsels.

Dr. Charlotte Nelissen

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x