Skip to main content

Ervaar de verjonging: ooglidcorrectie bij The Face Clinic in Lommel

Ervaar de verjonging: ooglidcorrectie bij The Face Clinic in Lommel

Welkom bij The Face Clinic in Lommel, waar we begrijpen hoe belangrijk het is om er fris, jeugdig en energiek uit te zien. Dr. Gert Jeunen, onze toegewijde esthetisch aangezichtschirurg, staat klaar om je te helpen bij het aanpakken van de problemen die je ondervindt met je oogleden. Wallen onder je ogen en overhangende bovenste oogleden kunnen je vermoeid en triestig doen lijken, je gezichtsveld beperken en zelfs hoofdpijnklachten veroorzaken. Gelukkig biedt onze ooglidcorrectie, ook bekend als blefaroplastie, de oplossing die je nodig hebt om een frissere en jeugdigere blik te creëren.

Dr. Gert Jeunen doet de voorbereiding van een ooglidcorrectie

Ooglidcorrectie voor een stralende blik 

Naarmate we ouder worden, verliest onze huid zijn elasticiteit en stevigheid, wat kan leiden tot overtollige huid en vetweefsel rond de oogleden. Bij een ooglidcorrectie bij The Face Clinic wordt dit overschot aan huid en vetweefsel met precisie verwijderd, waardoor je ogen weer kunnen stralen. Of je nu je bovenste of onderste oogleden wilt corrigeren, onze expertise in ooglidcorrecties zal ervoor zorgen dat je met vertrouwen door het leven gaat.

 

Hoe verloopt een bovenste ooglidcorrectie bij The Face Clinic?

Een bovenooglidcorrectie is een veilige en doeltreffende ingreep die bijna altijd onder lokale anesthesie wordt uitgevoerd. Voor patiënten die angstig zijn, bieden we ook de mogelijkheid om een uur voor de ingreep een sedativum in te nemen om te ontspannen. In extreme gevallen kan de ingreep zelfs onder algemene anesthesie plaatsvinden, zodat je je volledig op je gemak voelt.

De ingreep begint met het aftekenen van de huid, waarbij we de juiste hoeveelheid huid markeren die moet worden verwijderd. De incisielijnen worden strategisch geplaatst, zodat eventuele littekens vrijwel onzichtbaar zijn. Vervolgens wordt een kleine hoeveelheid lokaal anestheticum geïnjecteerd om het ooglid volledig gevoelloos te maken.

Met behulp van geavanceerde technieken wordt het teveel aan huid verwijderd, en indien nodig, worden ook vetstructuren aangepast om het gewenste resultaat te bereiken. Na het droogmaken van bloedingspunten met een elektrocoagulator, worden de huidlagen zorgvuldig gehecht met uiterst fijne huiddraden. Het resultaat? Een jeugdige, open blik die je gezicht een verfrissende uitstraling geeft.

 

Hoe verloopt een onderooglidcorrectie?

Bij een onderste ooglidcorrectie wordt de incisie net onder de onderste wimpers geplaatst, zodat ook hier de littekens minimaal zichtbaar zijn. In sommige gevallen kan de toegang zelfs plaatsvinden via het slijmvlies van het onderste ooglid, wat resulteert in een vrijwel onzichtbaar litteken.

Tijdens de ingreep wordt overtollig vetweefsel dat mogelijk 'uitpuilt', weggenomen of verplaatst naar de juiste positie. Indien nodig kan ook een klein stukje huid worden verwijderd om een optimaal resultaat te bereiken. Wat je ook verkiest, we zorgen ervoor dat je ogen weer stralen en je een levendige uitstraling krijgt.

 

Het resultaat van de behandeling

Na een bovenste of onderste ooglidcorrectie bij The Face Clinic, zal je merken dat je ogen er frisser en jeugdiger uitzien. De eerste dagen na de ingreep kan je een licht tintelend gevoel ervaren, maar dit zal snel verdwijnen. Het effect op de rimpels en wallen zal merkbaar zijn na 10 à 14 dagen, en het resultaat van de behandeling blijft gemiddeld 3 tot 6 maanden behouden.

We raden aan om minstens 3 maanden te wachten vooraleer je een nieuwe injectiesessie ondergaat. Naarmate je meer injectiesessies ondergaat, zal je merken dat het effect langer aanhoudt, hoewel we altijd streven naar natuurlijke resultaten zonder overdreven gebruik van injecties.

 

Contacteer ons vrijblijvend!

Bij The Face Clinic begrijpen we dat je ogen een essentieel kenmerk zijn van je gezicht en dat je wilt dat ze stralen met je natuurlijke schoonheid. Onze ooglidcorrecties in Lommel zijn ontworpen om je een verjongde en jeugdige uitstraling te geven. Onder leiding van Dr. Gert Jeunen, onze ervaren esthetisch aangezichtschirurg, kan je er zeker van zijn dat je in veilige handen bent. Zeg vaarwel tegen vermoeide ogen en verwelkom een nieuwe, stralende blik. Maak vandaag nog een afspraak voor een consultatie bij The Face Clinic en ontdek hoe we je kunnen helpen om je zelfverzekerd en prachtig te voelen.