Skip to main content

Esthetische chirurgie in Limburg: The Face Clinic

Esthetische aangezichtschirurgie in Limburg: The Face Clinic

Ben je op zoek naar een betrouwbare en ervaren esthetische chirurg in Limburg? Zoek niet verder dan The Face Clinic! We zijn gevestigd in het mooie Lommel en zijn daarmee goed bereikbaar vanuit omliggende plaatsen zoals Hasselt, Pelt en Genk. We bieden een breed scala aan behandelingen op het gebied van esthetische aangezichtschirurgie. Onze arts-specialist Dr. Gert Jeunen heeft een internationaal certificaat en 15 jaar ervaring in het vak. Bij The Face Clinic staat een persoonlijke aanpak centraal en streven we altijd naar natuurlijke resultaten die bij jouw gezicht passen. Hieronder vind je meer informatie over enkele behandelingen die wij aanbieden.

Lipverbetering

Mooie volle lippen, is een droom van veel vrouwen (en mannen). Maar niet iedereen is gezegend met natuurlijk mooie lippen. Gelukkig bieden we bij The Face Clinic verschillende soorten esthetische lipverbetering aan. Zo kunnen we bijvoorbeeld je lippen contouren, meer volume geven, of een liplift uitvoeren. Met lipcontouring creëren we een mooie vorm en contour van de lippen. De lippen worden niet voller of dikker, maar ‘more kissable’. Zo is het ook makkelijker lippenstift aan te brengen. Lipvolume daarentegen, zorgt voor een vollere lip. Daarbij respecteren we de natuurlijke verhoudingen van de lippen en de balans tussen bovenlip en onderlip. Een liplift kan daarnaast uitkomst bieden als je last hebt van een te lange afstand tussen de bovenlip en de neus. Dit zijn allemaal behandelingen die snel en veilig uitgevoerd kunnen worden.

Rimpelvullers voor een stralend uiterlijk

Rimpels zijn een natuurlijk onderdeel van het verouderingsproces, maar dat betekent niet dat je ze zomaar moet accepteren. Wist je dat The Face Clinic verschillende esthetische behandelingen aanbiedt om rimpels te verminderen? Een populaire behandeling is het gebruik van rimpelvullers, speciaal om diepere rimpels op te vullen en je huid er gladder en jonger uit te laten zien. Deze rimpelvullers zijn gels die we in of net onder de huid injecteren om fijne of diepe huidrimpels op te vullen of te vervagen, of om volumeverlies in het gezicht te herstellen. In de loop der jaren ontstaan rimpels in de huid door verlies van veerkracht en elasticiteit. Daarnaast wordt de huid herhaaldelijk geplooid, waardoor er "statische rimpels" ontstaan. Dit zijn rimpels die aanwezig blijven in rust. De rimpels die ontstaan tijdens spiercontracties en daarna verdwijnen, zijn "dynamische rimpels". Na een behandeling met fillers zie je meteen resultaat en het effect blijft, afhankelijk van het product en de behandelde zone, gedurende 3 tot 12 maanden zichtbaar.

Oorbehandeling in Limburg

Bij The Face Clinic begrijpen we dat jouw zelfvertrouwen kan worden beïnvloed door de vorm en grootte van je oren. Daarom bieden we verschillende orenbehandelingen aan, zodat jij de oren kunt krijgen waar je altijd van hebt gedroomd. Otoplastie kan helpen bij het aanpassen van de grootte of vorm van je oren, terwijl lobuloplastie zich richt op de oorlellen. Ons deskundig team esthetische chirurgie kan jou adviseren welke behandeling het beste bij jou past. De ideale leeftijd voor otoplastie is rond de 6 jaar, omdat het kraakbeen dan voldoende ontwikkeld is. Maar natuurlijk is het ook mogelijk om op latere leeftijd te kiezen voor deze estethische behandeling. Er zijn verschillende redenen om een oorlelcorrectie te ondergaan, bijvoorbeeld een doorgescheurde oorbel, het herstellen van een defect na het dragen van een stretcher, oorlelverkleining, herstel na resectie van een tumor, of als gevolg van een trauma.

Gert doet een consult met een klant.

Esthetische aangezichtschirurgie in de omgeving van Hasselt, Pelt en Genk

Ben je op zoek naar een deskundige en persoonlijke esthetische chirurg in Limburg? Dan is The Face Clinic in Lommel de perfecte keuze voor jou. Onze praktijk ligt zeer centraal en is gemakkelijk bereikbaar per auto of trein. Het treinstation van Lommel ligt op slechts één minuut lopen van onze locatie, waardoor we gemakkelijk te bereiken zijn voor klanten uit Hasselt, Pelt, Genk en de rest van de regio. Bij The Face Clinic staan Dr. Gert Jeunen en zijn team klaar om je te helpen bij het vinden van de juiste behandeling die aansluit bij jouw wensen en behoeften.

 

Dr. Jeunen heeft een jarenlange ervaring en is gespecialiseerd in verschillende vormen van esthetische chirurgie. Hij biedt een persoonlijke aanpak waarbij jouw wensen altijd voorop staan. Of je nu geïnteresseerd bent in een lipverbetering, oorbehandeling of een andere behandeling, ons team zal je deskundig adviseren en begeleiden.

 

Een operatie is uiteraard een grote beslissing en daarom is het belangrijk om je goed te informeren zodat je weet wat je te wachten staat. Daarom nodigen we je graag uit voor een consult waarbij je alle informatie ontvangt die je nodig hebt en al je vragen kunt stellen. Op die manier kun je een weloverwogen beslissing nemen. Onze vriendelijke en deskundige medewerkers staan altijd voor je klaar om je vragen te beantwoorden en je verder te helpen.

 

Wil je meer weten over onze behandelingen op het gebied van esthetische aangezichtschirurgie in de buurt van Limburg? Of wil je direct een afspraak maken voor een consult? Neem dan gerust contact met ons op. Bij The Face Clinic ben je in goede handen.