Skip to main content

Esthetische chirurgie in Lommel

Esthetische chirurgie in Lommel

Wil je je graag beter in je vel voelen en ben je op zoek naar een betrouwbare partner voor esthetische chirurgie in Lommel en omgeving? Dan ben je bij The Face Clinic aan het juiste adres! Onze arts-specialist, Dr. Gert Jeunen, is al meer dan 15 jaar actief in de sector van de  esthetische chirurgie en heeft een internationaal certificaat op zak. Daarnaast volgt hij regelmatig opleidingen om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken en ontwikkelingen. Bij The Face Clinic streven we naar natuurlijke resultaten die passen bij jouw wensen. Bovendien hechten we veel belang aan een persoonlijke aanpak en nemen we uitgebreid de tijd om je te adviseren en informeren over de verschillende mogelijkheden.

 

Onze kliniek is gelegen in het hartje van Lommel en is makkelijk te bereiken met de auto of het openbaar vervoer. We bieden verschillende behandelingen aan, waaronder neuscorrecties, hydrafacials en Ultherapie®. Of je nu een kleine ingreep of een uitgebreide behandeling wenst, bij ons ben je in goede handen.

Neuscorrectie, voor zowel esthetische als functionele redenen

Een neuscorrectie, ook wel bekend als rhinoplastie, is een veelvoorkomende esthetische ingreep die kan zorgen voor een aanzienlijke verandering in het uiterlijk en de zelfverzekerdheid van een persoon. Het is een operatieve ingreep waarbij de vorm van de neus om esthetische en soms ook functionele redenen wordt aangepast. Deze vorm van esthetische chirurgie kan bijvoorbeeld worden toegepast bij ademhalingsproblemen door een scheefstaand neustussenschot, het verminderen van een neusknobbel, het rechttrekken van een scheve neus of als je ontevreden bent over de grootte of vorm van je neus.

 

Als je overweegt om een neuscorrectie te ondergaan, ben je bij The Face Clinic aan het juiste adres. Onze arts-specialist, Dr. Gert Jeunen, heeft jarenlange ervaring in het uitvoeren van deze ingreep en maakt gebruik van geavanceerde technieken en de nieuwste apparatuur om natuurlijke resultaten te garanderen. Of het nu gaat om het verminderen van een neusknobbel of het verkleinen van de neus, wij luisteren naar jouw wensen en verwachtingen tijdens een persoonlijke consultatie en bespreken uitgebreid de mogelijkheden. Na de ingreep zorgen we voor een professionele nazorg om ervoor te zorgen dat je snel en veilig herstelt. Een neuscorrectie is een grote stap en daarom vinden we het belangrijk om jou voldoende informatie te geven, zodat je een weloverwogen beslissing kan maken. Je kan dus steeds bij ons terecht voor al je vragen.

Hydrafacial: in slechts 3 stappen de beste huid van je leven

HydraFacial is een baanbrekende huidbehandeling die diepe reiniging, hydratatie en voeding biedt voor een stralende huid. Deze behandeling is geschikt voor alle huidtypen en kan helpen bij het verbeteren van de teint, het verminderen van fijne lijntjes en het verminderen van acne. Het is niet verwonderlijk dat deze behandeling erg populair is onder beroemdheden in de film- en muziekindustrie.

 

Ons deskundig team stelt een gepersonaliseerd behandelplan voor je op om de beste resultaten te behalen. HydraFacial gebruikt gepatenteerde technologie en voedende ingrediënten om huidproblemen aan te pakken, waaronder uv-schade, zwarte en witte puntjes, verwijde poriën, acne, pigmentvlekken, een oneffen teint of textuur, vroegtijdige verouderingslijntjes en rimpels.

Klantervaringen The Face Clinic

Bij The Face Clinic in Lommel dragen we klanttevredenheid hoog in het vaandel en daarom zijn we enorm trots op de vele positieve klantervaringen die we hebben ontvangen. Onze klanten waarderen niet alleen onze deskundigheid en kwaliteit, maar ook onze persoonlijke aanpak en de natuurlijke resultaten die we leveren. Wij vinden het belangrijk dat onze klanten zich op hun gemak voelen en nemen daarom uitgebreid de tijd om jouw wensen en verwachtingen te bespreken tijdens een consultatie.

 

Op onze website vind je een selectie van de vele positieve reacties van onze tevreden klanten. Zo hebben klanten aangegeven dat Dr. Jeunen en de rest van team hen meteen op hun gemak stelde en gedetailleerd advies gaf. Ook de digitale simulatie van het resultaat van de behandeling werd erg gewaardeerd. Klanten geven aan erg tevreden te zijn over de operatie, het resultaat en de opvolging, met scores die uitstijgen boven de verwachtingen.

 

We streven er altijd naar om onze klanten de best mogelijke ervaring te bieden en te zorgen voor mooie, natuurlijke resultaten. Daarom blijven we ons voortdurend ontwikkelen en verbeteren, zodat we ook in de toekomst onze klanten kunnen blijven verrassen en tevredenstellen.

Gert doet een consult met een klant.

Contacteer ons

We begrijpen dat esthetische chirurgie een grote stap kan zijn. Daarom hebben we een deskundig team dat altijd voor je klaarstaat om je vragen te beantwoorden en je te helpen bij alle aspecten van de behandeling. Wij geloven sterk in een persoonlijke aanpak en streven ernaar om de best mogelijke zorg te bieden.

 

Dus ben je op zoek naar professionele en hoogwaardige esthetische chirurgie in Lommel, Limburg en omstreken? Zoek niet verder! The Face Clinic is de referentie in de branche en we hebben een professioneel team dat je kan helpen bij het bereiken van jouw doelen, met een natuurlijk resultaat als garantie. Of je nu een neuscorrectie of HydraFacial wenst, we hebben de expertise en de technologie om jou de beste zorg te bieden.

 

We kijken ernaar uit om je te helpen en te begeleiden bij elke stap van het proces. Ons gespecialiseerd team neemt de tijd om naar jouw wensen en verwachtingen te luisteren en adviseren je over de beste behandelingsopties voor jouw specifieke situatie. Aarzel dus niet om contact met ons op te nemen.