Skip to main content

Neuscorrecties in Limburg bij The Face Clinic

Neuscorrecties in Limburg bij The Face Clinic

Ben je op zoek naar een chirurg die neuscorrecties uitvoert in de regio van Limburg? Dan ben je bij The Face Clinic aan het juiste adres. Onze praktijk is gespecialiseerd in neuscorrecties en wij bieden een persoonlijke aanpak waarbij natuurlijke resultaten centraal staan. Elke neus is uniek en daarom bekijken we elke casus individueel. We maken gebruik van digitale computersimulaties om een realistisch beeld te krijgen van het operatieresultaat. Dr. Gert Jeunen, onze arts-specialist met meer dan 15 jaar ervaring, voert jaarlijks ongeveer 100 rhinoplasties uit voor zowel medische als cosmetische redenen.

Natuurlijke neuscorrecties

Bij The Face Clinic zijn we ervan overtuigd dat een natuurlijk resultaat de sleutel is tot een succesvolle neuscorrectie. Ons ervaren team werkt met passie en toewijding om ervoor te zorgen dat jouw neus er na de ingreep perfect uitziet en aan jouw verwachtingen voldoet. We begrijpen dat de keuze voor een neuscorrectie een belangrijke beslissing is, en daarom zijn we toegewijd om elke stap van het proces zo comfortabel en stressvrij mogelijk te maken voor jou.

 

Elke neus is uniek, en daarom voeren we bij The Face Clinic elke neuscorrectie op maat uit. We werken nauw samen met onze klant om hun individuele wensen en behoeften te begrijpen en bieden een persoonlijk plan van aanpak om het gewenste resultaat te bereiken.

 

We begrijpen hoe belangrijk het is om een subtiele en natuurlijke verandering te creëren. We streven ernaar om de neus zodanig te corrigeren dat deze perfect past bij de rest van het gezicht. Daarnaast richten we ons niet enkel op esthetische redenen voor een neuscorrectie, maar ook op functionele redenen zoals ademhalingsproblemen of andere afwijkingen.

 

Elke persoon is uniek en bijgevolg heeft elke neus een speciale behandeling nodig. Tijdens het consultatieproces bespreken we elk detail om ervoor te zorgen dat je je comfortabel voelt en vol vertrouwen bent over de geplande ingreep. Onze toewijding aan een natuurlijk resultaat en onze persoonlijke aanpak maken ons de ideale keuze voor een succesvolle neuscorrectie in de regio van Limburg.

Neuscorrectie zonder chirurgische ingreep

Soms willen patiënten de vorm van hun neus veranderen, maar zonder dat daarvoor een chirurgische ingreep nodig is. Gelukkig zijn er niet-chirurgische opties beschikbaar. Zo kunnen we bijvoorbeeld een gel injecteren, juist boven een bultje, om de neusrug rechter te maken en de knobbel op de neus minder te doen opvallen. Dit kan een goede oplossing zijn voor mensen die een kleine verandering willen, zonder de risico's en hersteltijd van een operatie.

 

Sommige mensen hebben echter een dikke huid op de neus, wat kan leiden tot oedeem (vochtophoping) na een operatie. In dit geval kunnen cortisoneinjecties een oplossing bieden. Dit kan helpen om het vocht te verminderen en de neus weer een natuurlijke vorm te geven. Het is belangrijk om te onthouden dat niet-chirurgische opties niet voor iedereen geschikt is. Daarom begeleidt het team van The Face Clinic jou graag naar de best mogelijke behandeling, die volledig aansluit op jouw wensen en situatie. 

De voorbereiding van een neuscorrectie 

Het proces van een neuscorrectie bij the Face Clinic start steeds met een afspraak bij Dr. Gert Jeunen. Tijdens deze ontmoeting zullen we vragen stellen over eventuele problemen en/of verzoeken met betrekking tot jouw neus. Daarna wordt er een onderzoek uitgevoerd dat een neusendoscopie omvat, om een compleet beeld te krijgen van de situatie. Om het visueel nog duidelijker te maken, zullen er ook foto's van de neus worden genomen. Op basis van deze foto's kunnen oplossingen worden voorgesteld voor eventuele problemen die worden geïdentificeerd.

 

Om de neusfunctie beter te begrijpen, zullen we ook een rhinometrie test uitvoeren om de luchtstroom door de neus te meten en eventuele ademhalingsproblemen te identificeren.

The Face Clinic, dé keuze voor een neuscorrectie in Limburg

Als je op zoek bent naar een persoonlijke en deskundige esthetisch aangezichtschirurg in de regio Limburg, dan is The Face Clinic in Lommel de perfecte keuze voor jou. Dr. Gert Jeunen en zijn team zijn er om je te helpen het proces van een neuscorrectie. Tijdens het consult zal ons deskundige team uitgebreid de tijd nemen om je te informeren over de verschillende technieken en je adviseren over welke het beste bij jou past.

 

Bij The Face Clinic staan wij voor je klaar tijdens het gehele proces, van het preoperatieve proces waarbij alle noodzakelijke tests worden uitgevoerd en je wordt voorbereid op de anesthesie, tot na de operatie waarbij onze prioriteit is om samen met jou de best mogelijke resultaten te behalen. We streven altijd naar jouw tevredenheid en garanderen daarbij de hoogste kwaliteit en veiligheid.

 

Onze praktijk is zeer centraal gelegen en gemakkelijk bereikbaar per auto of trein. Het treinstation van Lommel ligt op slechts één minuut lopen van onze locatie, waardoor we gemakkelijk te bereiken zijn voor klanten uit Hasselt, Pelt, Genk en de rest van de regio.

 

Heb je nog vragen over een neuscorrectie? Dan kun je altijd contact met ons opnemen. Wij staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden en je te voorzien van de informatie die je nodig hebt om weloverwogen beslissingen te nemen. Ons doel is om jou te helpen de neus te krijgen waar je altijd van hebt gedroomd en je kunt erop vertrouwen dat wij er alles aan zullen doen om jouw wensen te realiseren.