Skip to main content

Neuscorrecties in Lommel

Neuscorrecties in Lommel 

Op zoek naar een neuscorrectie in de regio Lommel? Dan is The Face Clinic de perfecte keuze voor jou! Wij zijn een praktijk die zich specialiseert in neuscorrecties en voeren jaarlijks meer dan 100 rhinoplasties uit voor zowel cosmetische als medische doeleinden. Als je ontevreden bent over de grootte of vorm van jouw neus, kunnen wij je helpen. Bij ons staat een persoonlijke aanpak centraal, waarbij we rekening houden met de esthetische balans van je gezicht en de functie van je neus.

Waarom kiezen voor The Face Clinic?

Bij The Face Clinic gevestigd in Lommel hechten we veel waarde aan het bereiken van natuurlijke resultaten. Ons doel is om de best mogelijke zorg en behandeling te bieden, met als resultaat de neus van jouw dromen. Bij een neuscorrectie kan de vorm van je neus worden aangepast, om diverse redenen, zowel esthetisch als functioneel. Zo kunnen we bijvoorbeeld personen met een aangeboren of traumatische afwijkingen van de neus helpen. 

 

Vaak wordt een neuscorrectie overwogen vanwege redenen als een knobbel op de neusrug, een scheefstaande neus, een te grote neus, problemen met de neustip of ademhalingsproblemen. Wij begrijpen dat het nemen van de beslissing om een neuscorrectie te ondergaan zeer belangrijk is en dat elke neus uniek is. Daarom bekijken we iedere casus afzonderlijk en maken we gebruik van digitale computersimulaties (Vectra®) om een realistisch beeld te krijgen van het eindresultaat na de operatie. Je kunt bij ons rekenen op de deskundigheid van Dr. Gert Jeunen, onze specialist-arts met meer dan 15 jaar ervaring in de sector.

Niet-chirgusche neuscorrectie

Naast een chirurgische neuscorrectie, bestaan er ook minder ingrijpende alternatieven, zoals het injecteren van gel. Dit kan nuttig zijn voor patiënten die een kleine aanpassing willen zonder de risico's en hersteltijd van een operatie. Voor patiënten met een dikke huid op de neus kan cortisone-injectie een oplossing zijn om vochtophoping na de operatie te verminderen en de neus een natuurlijke vorm te geven. Het is echter belangrijk om te weten dat niet-chirurgische behandelingen niet voor iedereen geschikt zijn en dat een consultatie in onze praktijk te Lommel nodig is om de meest geschikte behandeling te bepalen. Ons deskundig team staat altijd klaar om te helpen en advies te geven over de beste behandeling die past bij jouw persoonlijke behoeften.

Twee mogelijke technieken 

Een rhinoplastie wordt uitgevoerd in het ziekenhuis onder algemene anesthesie. Er zijn twee beschikbare technieken: de gesloten techniek en de open techniek. De gesloten techniek omvat incisies die volledig binnen de neus worden gemaakt, waardoor ze niet zichtbaar zijn voor het blote oog. De open techniek vereist echter een kleine incisie tussen de neusgaten om het bot en kraakbeen te modelleren. Bij het bepalen van de methode wordt er rekening gehouden met de individuele omstandigheden en dit wordt altijd in overleg met Dr. Gert Jeunen besproken.

Neuscorrectie: de voorbereiding

Onder leiding van Dr. Gert Jeunen worden neuscorrecties uitgevoerd bij de The Face Clinic in Lommel. Voordat een behandeling wordt gestart, vindt er eerst een consult plaats. Tijdens dit consult zal er een uitgebreide anamnese worden afgenomen om de klachten en/of wensen van de patiënt met betrekking tot de neus te achterhalen. Vervolgens wordt er een grondig klinisch onderzoek uitgevoerd, inclusief een neusendoscopie en fotografie van de neus, om een volledig beeld van de situatie te krijgen en oplossingen te kunnen voorstellen. Om eventuele ademhalingsproblemen op te sporen, wordt ook een doorgankelijkheidsmeting van de neus (rhinometrie) uitgevoerd om een compleet beeld van de neusfunctie te verkrijgen.

The Face Clinic – expert in de branche 

The Face Clinic is de ideale keuze als je op zoek bent naar een expert op het gebied van neuscorrecties in Lommel en omgeving. We begrijpen dat het nemen van de beslissing om een neuscorrectie te ondergaan niet gemakkelijk is. Daarom willen we je helpen je op je gemak te voelen gedurende het hele proces.

 

Ons professionele team onder leiding van Dr. Gert Jeunen heeft jarenlange ervaring en zal tijdens het consult de tijd nemen om je uitgebreid te informeren over de verschillende technieken en de best passende opties voor jouw situatie.

 

Gedurende het hele traject kan je bij ons rekenen op persoonlijke aandacht en begeleiding. We zorgen ervoor dat je goed voorbereid bent voor de operatie en nemen alle noodzakelijke tests af. Ook na de operatie staan we voor je klaar en streven we naar het best mogelijke resultaat om jouw tevredenheid te garanderen.

 

Neem gerust contact met ons op als je vragen hebt over de neuscorrectie. We staan klaar om al je vragen te beantwoorden en om je te voorzien van de informatie die je nodig hebt om weloverwogen beslissingen te maken. Ons doel is om jouw droomneus te realiseren en we zullen er alles aan doen om dit op de meest veilige en hoogwaardige manier te bereiken. Aarzel dus niet om contact met ons op te nemen als je geïnteresseerd bent in een neuscorrectie in Lommel of omgeving.