Over ons

Dr. Gert Jeunen

Specialist neus-, keel- en oorziekten, gelaats- en halschirurgie

Situering?

Dr. Jeunen werd in oktober 2007 staflid van de dienst Neus-, Keel- en Oorziekten, Gelaats- en Halschirurgie in het Mariaziekenhuis te Overpelt. Naast diagnostiek en behandeling van algemene NKO-pathologie houdt hij zich specifiek bezig met rhinologische pathologie. Dit behelst alle ziektebeelden die te maken hebben met de neus en sinussen. In dit kader volgde hij een Fellowship Rhinologie aan het gerenommeerde AMC Amsterdam. Bovendien was hij gedurende twee jaar consulent Rhinologie in het UZ Leuven, waar hij zich verder toelegde op de chirurgische behandeling van neus- en sinuspathologie. Verder gaat zijn bijzondere interesse uit naar faciale esthetische en reconstructieve heelkunde. Hij is actief lid van de European Acadamy of Facial Plastic Surgery en behaalde in 2017 als eerste Belg de titel Board-certified Facial Plastic Surgeon. Dr. Jeunen volgt regelmatig cursussen en congressen over dit topic. Naast zijn klinische activiteit is hij sinds 2012 medisch duoleider van het chirurgisch dagziekenhuis.

Contact

 • Plastische aangezichtschirurgie
 • Keel-neus-oorziekten


:

Dr. Charlotte Nelissen


Geneesheer specialist bekwaamd in de esthetische geneeskunde

 • Geneeskunde - Katholieke Universiteit Leuven
 • Specialisatie - Radiotherapie-Oncologie UZ Leuven
 • Fellowship neuro- en ORL-oncologie Birmingham, UK
 • Opleiding Esthetische geneeskunde, AMC Amsterdam
 • Lid van de Belgische Vereniging voor Esthetische Geneeskunde, BVEG/SBME.


Situering?

Dokter Charlotte Nelissen is arts-specialist en bekwaamde zich verder in de niet-chirurgische esthetische geneeskunde via erkende opleidingen en workshops in binnen- en buitenland. 

Dr. C. Nelissen besteedt aandacht aan het totaalbeeld en kiest voor een patiënt-specifieke aanpak. Zij legt zich voornamelijk toe op de niet-heelkundige behandelingen met injecties van spierontspanners en fillers, alsook laserbehandelingen voor anti-aging en huidverbetering.

Dokter Nelissen houdt haar kennis up-to-date door regelmatig (inter)nationale congressen bij te wonen. Verder is ze lid van de Belgische Vereniging voor Esthetische Geneeskunde,BVEG/SBME. 

Zij rondde haar opleiding tot arts af met onderscheiding aan de faculteit geneeskunde van de Universiteit Leuven. Nadien specialiseerde zij zich tot radiotherapeut-oncoloog in België en het Verenigd Koninkrijk, waarna zij erkend specialist werd in België. 

In de loop der jaren groeide haar interesse in de esthetische geneeskunde. Zij bekwaamde zich hier verder in via erkende opleidingen en workshops in binnen- en buitenland, waarna ze besloot zich fulltime toe te leggen op de esthetische geneeskunde. 

Ook haar kennis die ze als radiotherpeut-oncoloog opdeed komt hierbij van pas voor onder andere het herkennen van verdachte huidletsels.

Contact

 • Esthetische behandelingen
  - Injecties met fillers en spierontspanners
  - Laserbehandelingen en Tixel
 • Huidverbetering
  - Acne
  - Pigmentproblemen
 • Spataders

E-mail:
info@dokternelissen.be

Telefoon:
+32 496 97 91 72


Liesbeth Aerts

Personalia


afgestudeerd als bachelor in de verpleging in 2008 en al jaren gepassioneerd door alles wat met huidverbetering te maken heeft. Sinds maart 2020 werkzaam in de praktijk en product specialist van ZO® Skin Health.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x