Skip to main content

SEO Booster: seo_booster_page

Ultherapie in Limburg: natuurlijke huidverjonging zonder operatie

Ultherapie in Limburg: natuurlijke huidverjonging zonder operatie

Duik in de wereld van hoogwaardige huidverjonging bij The Face Clinic in Limburg. Onder leiding van de gerenommeerde Dr. Gert Jeunen, word je ondergedompeld in de wereld van Ultherapie. Deze revolutionaire methode verlegt de grenzen van esthetische verbeteringen, en biedt een verjongende behandeling zonder de noodzaak van ingrijpende chirurgie.

Ultherapie: innovatief en effectief

Bij The Face Clinic zijn we trots om Ultherapie te introduceren, een geavanceerde en innovatieve techniek die de cosmetische industrie transformeert met het gebruik van ultrasone energie. Deze state-of-the-art benadering is speciaal ontworpen om je huid niet alleen natuurlijker te maken, maar ook om haar stevigheid te vergroten. Centraal in deze behandeling staat de stimulatie van de collageenproductie, een sleutelelement in het behouden en herstellen van een jeugdige uitstraling. Wat Ultherapie onderscheidt van traditionele esthetische procedures, is het niet-invasieve karakter. Dit betekent dat je alle voordelen van huidverjonging kunt ervaren zonder de noodzaak van operatieve ingrepen, waardoor het een aantrekkelijke optie is voor diegenen die op zoek zijn naar effectieve, maar minder ingrijpende alternatieven.

De werking van Ultherapie is gebaseerd op het gebruik van ultrasone golven. Deze golven dringen diep door in de verschillende lagen van de huid, en activeren zo de natuurlijke verjongingsprocessen van je lichaam. Een belangrijk aspect van deze methode is de echografische begeleiding, die essentieel is voor het richten van de ultrasone energie op de specifiek gewenste gebieden. Dit zorgt voor een uiterst nauwkeurige benadering, waardoor de behandeling niet alleen veilig is, maar ook uitermate doeltreffend. De precisie waarmee Ultherapie wordt uitgevoerd, elimineert het risico op schade aan vitale structuren, zoals zenuwen of bloedvaten, een vaak voorkomend probleem bij meer invasieve cosmetische procedures.

De veiligheid en doeltreffendheid van Ultherapie

De niet-chirurgische aard van Ultherapie bij The Face Clinic zorgt ervoor dat je kunt genieten van alle voordelen van huidverjonging zonder de gebruikelijke zorgen en hersteltijd die gepaard gaan met operaties. Deze eigenschap maakt Ultherapie bijzonder aantrekkelijk voor diegenen die effectieve anti-aging oplossingen zoeken zonder de last en ongemakken van chirurgische ingrepen.

Ultherapie staat ook bekend om zijn efficiëntie en comfort. Vaak is één sessie voldoende om zichtbare resultaten te bereiken, wat tijd en moeite bespaart. De behandeling is comfortabel, waardoor klanten een aangename ervaring hebben. Dit maakt Ultherapie een ideale keuze voor mensen met een drukke levensstijl of voor wie lange herstelperiodes ontmoedigend zijn.

 

DSC05826

Het natuurlijke effect van Ultherapie

Wat Ulthera echt onderscheidt, is hoe het de natuurlijke processen van je lichaam benut. De behandeling stimuleert het vermogen van je lichaam om collageen te produceren, wat resulteert in natuurlijke, langdurige resultaten. Je zult een duidelijke verbetering in huidtextuur en strakheid ervaren, wat bijdraagt aan een jeugdiger en frissere uitstraling.

Bij The Face Clinic in Limburg combineren we de voordelen van Ultherapie met de efficiëntie en het comfort van een moderne procedure. Dit maakt Ultherapie tot een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een veilige en effectieve manier om hun jeugdige uitstraling te behouden of te herwinnen.

 

Ideale kandidaten voor Ultherapie

Als je je in de leeftijdscategorie van 35 tot 55 jaar bevindt en de eerste tekenen van huidveroudering begint op te merken, zoals fijne lijntjes, een lichte huidverslapping of een verminderde elasticiteit, dan is Ultherapie bij The Face Clinic in Limburg mogelijk de ideale oplossing voor jou. Deze leeftijdsgroep is vaak het meest geschikt voor Ultherapie, aangezien de huid op deze leeftijd begint tekenen van veroudering te vertonen, maar nog steeds in staat is om goed te reageren op de stimulatie van collageenproductie, wat een kernaspect is van de Ultherapie-behandeling.

Tijdens een persoonlijk consult bij The Face Clinic zullen onze deskundigen een grondige evaluatie van je huidconditie uitvoeren. Dit stelt ons in staat om te bepalen of Ultherapie de beste keuze is om aan jouw specifieke behoeften en esthetische doelen te voldoen. We bespreken je zorgen, verwachtingen en het gewenste resultaat, zodat we een op maat gemaakte behandeling kunnen aanbieden die precies past bij wat jouw huid nodig heeft.

Dit consult is een cruciale stap in het proces, omdat het ons niet alleen in staat stelt om je huid te analyseren, maar ook om jou volledig te informeren over wat Ultherapie inhoudt, hoe het werkt, en wat je kunt verwachten qua resultaten en hersteltijd. Het is ook een uitstekende gelegenheid voor jou om vragen te stellen en eventuele zorgen te bespreken, zodat je een weloverwogen beslissing kunt nemen over je huidverzorging.

 

Neem de stap naar natuurlijke verjonging

Aarzel niet langer en bestrijd de tekenen van huidveroudering. Beleef de kracht van Ulthera bij The Face Clinic in Limburg. Maak vandaag nog een afspraak voor een vrijblijvend consult en laat ons helpen je natuurlijke schoonheid te behouden en je zelfvertrouwen te versterken met deze geavanceerde behandeling.

Ontdek Ultherapie in Lommel: huidverjonging zonder chirurgie

Ontdek Ultherapie in Lommel: huidverjonging zonder chirurgie

Stap binnen in de vooruitstrevende wereld van huidverjonging bij The Face Clinic in Lommel. Onder leiding van Dr. Gert Jeunen, ervaar je Ultherapie, een revolutionaire behandeling die de grenzen van esthetische verbetering verlegt. Ultherapie is niet zomaar een behandeling; het is een doorbraak in de cosmetische industrie, die belooft je een jeugdigere uitstraling te geven zonder de noodzaak van ingrijpende chirurgische procedures.

Uitleg over Ultherapie

Ultherapie: innovatie in huidverjonging

Ultherapie, aangeboden bij The Face Clinic, is een geavanceerde behandeling die gebruikmaakt van ultrasone energie om je huid op een natuurlijke wijze strakker en steviger te maken. Deze innovatieve benadering richt zich op het stimuleren van de collageenproductie in de huid, wat essentieel is voor het behoud van een jeugdige en veerkrachtige uitstraling. Het unieke aan deze methode is dat het een niet-invasief alternatief biedt, wat betekent dat je de voordelen van huidverjonging kunt ervaren zonder de noodzaak van chirurgische ingrepen.

De techniek achter Ultherapie is gebaseerd op het gebruik van ultrasone golven, die diep in de huidlagen doordringen om de natuurlijke verjongingsprocessen van het lichaam te stimuleren. Dit wordt bereikt door middel van echografie, die als een nauwkeurige gids fungeert tijdens de behandeling. Deze begeleiding zorgt ervoor dat de ultrasone energie precies wordt gericht op de gewenste gebieden, waardoor een effectieve behandeling wordt gegarandeerd zonder enig risico op schade aan vitale structuren zoals zenuwen of bloedvaten.

Deze methode is daardoor bijzonder veilig en precies, en biedt een gecontroleerde aanpak om de tekenen van veroudering tegen te gaan. De echografische begeleiding zorgt ervoor dat elke behandeling met de grootste zorg en nauwkeurigheid wordt uitgevoerd, wat een optimale veiligheid voor de cliënt garandeert. Het resultaat is een zichtbaar strakkere huid en een verbetering van de huidtextuur, zonder de risico's die traditioneel geassocieerd worden met invasieve cosmetische procedures. Hierdoor is Ultherapie een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een effectieve, veilige manier om een jonger uitziende huid te bereiken.

 

De voordelen van Ulthera bij The Face Clinic

Ulthera, zoals reeds vermeld, is een niet-chirurgische behandeling. Dit biedt het bijzondere voordeel dat je kunt genieten van alle positieve effecten van huidverjonging zonder de typische nadelen die vaak samenhangen met chirurgische procedures. Dit betekent dat je geen zorgen hoeft te maken over lange herstelperioden of de mogelijke complicaties die kunnen optreden na een operatie. Deze eigenschap maakt Ulthera bijzonder aantrekkelijk voor diegenen die een effectieve anti-aging oplossing zoeken zonder de typische belasting en ongemakken van chirurgie.

Daarnaast onderscheidt Ulthera zich door zijn efficiëntie en comfort. In veel gevallen is slechts één sessie nodig om zichtbare resultaten te bereiken, wat een aanzienlijke besparing van tijd en moeite betekent. De behandeling zelf is ontworpen om comfortabel te zijn, waardoor cliënten een aangename ervaring hebben tijdens het proces. Dit aspect van Ulthera maakt het een ideale keuze voor mensen met een drukke levensstijl of voor wie de gedachte aan een langdurige herstelperiode ontmoedigend is.

Het meest opmerkelijke aan Ulthera is echter de manier waarop het de natuurlijke processen van het lichaam benut. De behandeling stimuleert het vermogen van je lichaam om collageen te produceren, een cruciaal eiwit dat verantwoordelijk is voor de elasticiteit en stevigheid van de huid. Door deze natuurlijke productie te bevorderen, levert Ulthera resultaten op die zowel natuurlijk als langdurig zijn. Je zult een merkbare verbetering in je huidtextuur en strakheid zien, wat bijdraagt aan een jeugdiger en frissere uitstraling.

Ultherapie bij The Face Clinic combineert dus de voordelen van een niet-invasieve behandeling met de efficiëntie en het comfort van een moderne procedure, terwijl het ook de natuurlijke schoonheid van je huid verbetert en onderhoudt. Deze eigenschappen maken Ultherapie tot een uitgelezen keuze voor iedereen die op zoek is naar een veilige, effectieve en comfortabele manier om een jeugdige uitstraling te behouden of te herwinnen.

 

Ideale kandidaten voor Ultherapie

Ultherapie is ideaal voor personen tussen 35 en 55 jaar met beginnende tekenen van huidveroudering. Een persoonlijk consult bij The Face Clinic is de perfecte start om te zien of deze behandeling bij jou past. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een persoonlijk behandelplan. 

Effectieve acnebehandeling in Lommel

Effectieve acnebehandeling in Lommel

Bij The Face Clinic in Lommel zijn we ons bewust van de impact die acne en acnelittekens kunnen hebben op je zelfvertrouwen en welzijn. Daarom bieden wij een reeks geavanceerde behandelingen aan die speciaal ontworpen zijn om deze huidaandoeningen effectief aan te pakken. Laat ons je helpen om de perfecte behandeling voor jouw huid te vinden en te genieten van een heldere, gezonde huid.

Jonge vrouw met acne

Tixel C® technologie: innovatie in huidvernieuwing

Bij The Face Clinic stellen we graag Tixel C® aan je voor, een innovatieve en vooruitstrevende behandeling die speciaal is ontworpen om acne te verminderen en littekens te verfraaien. Wat Tixel C® zo uniek maakt, is de bijzondere benadering waarbij natuurlijke hitte en een speciale titanium tip worden ingezet.

Deze geavanceerde technologie stimuleert je huid op een natuurlijke wijze tot vernieuwing en verbetering, waardoor je kunt genieten van een huid met een aanzienlijk gladdere en gezondere uitstraling. De behandeling bestaat doorgaans uit 3 tot 4 sessies, waarbij we nauw met jou samenwerken om een gepersonaliseerd nazorgplan te ontwikkelen dat perfect aansluit bij de specifieke behoeften van jouw huid.

HydraFacial™: intensieve huidverzorging

We nodigen je graag uit om de veelzijdigheid van HydraFacial™ te ervaren, een allesomvattende behandeling die een diepgaande reiniging, exfoliatie, verwijdering van onzuiverheden en intensieve hydratatie combineert. Deze geavanceerde behandeling is doordrenkt met krachtige antioxidanten, peptides en hyaluronzuur, en is zorgvuldig ontworpen om je huid te revitaliseren en te voeden, met als resultaat een effectieve aanpak van acne en huidonvolkomenheden.

HydraFacial™ biedt een complete en doeltreffende benadering om de gezondheid van je huid te verbeteren, terwijl het tegelijkertijd zorgt voor een stralende teint en een jeugdige uitstraling.

ZO Skin Health en Dermaceutic: huidverzorging op maat

Voor thuisgebruik willen we bij The Face Clinic graag productlijnen aanbevelen die bewezen effectief zijn, zoals ZO Skin Health en Dermaceutic. Deze geavanceerde producten zijn specifiek ontworpen om diverse huidproblemen, waaronder acne, doeltreffend aan te pakken. Bovendien bieden ze uitstekende bescherming tegen huidveroudering en hyperpigmentatie, zodat je huid er op haar best uitziet en voelt.

Met het uitgebreide 5-stappenprogramma van ZO Skin Health en de gespecialiseerde peelings van Dermaceutic, kun je zelf in het comfort van je eigen huis blijven werken aan het behoud van een gezonde, stralende huid. Wij geloven dat de juiste huidverzorging essentieel is voor het handhaven van je huid op lange termijn, en daarom zijn we er trots op om deze hoogwaardige producten aan te bevelen die zijn ontworpen om jouw huid te ondersteunen en te beschermen. Ontdek zelf hoe ZO Skin Health en Dermaceutic jou kunnen helpen om jouw huidverzorgingsroutine naar een hoger niveau te tillen en je zelfvertrouwen te vergroten!

Close-up acne

Ons toegewijde en ervaren team, onder leiding van Dr. Gert Jeunen, staat klaar om samen met jou een gepersonaliseerd behandelplan te ontwikkelen dat perfect aansluit bij jouw unieke huidtype en persoonlijke doelen. Contacteer ons vrijblijvend. 

Acne en littekens verminderen in Limburg

Acne en littekens verminderen in Limburg

Bij The Face Clinic in Limburg beseffen we maar al te goed hoe cruciaal een gezonde en stralende huid voor jou is, vooral wanneer je geconfronteerd wordt met acne of acnelittekens. We begrijpen dat dit je zelfvertrouwen kan beïnvloeden. Gelukkig zijn er verschillende behandelingsopties beschikbaar om acne en de bijbehorende littekens aan te pakken. Vandaag willen we enkele van deze mogelijkheden met je bespreken, zodat je de juiste keuze kunt maken voor jouw huid.

Tixel C®: jouw oplossing voor acne en acnelittekens

Heb je last van actieve acne of acnelittekens en ben je op zoek naar een effectieve oplossing voor het verfrissen en vernieuwen van je huid? Bij The Face Clinic bieden we Tixel C®, een geavanceerde behandeling die zich onderscheidt doordat deze geen gebruik maakt van laserstralen of radiofrequentie.

Tixel C® maakt gebruik van natuurlijke hitte en een unieke steriele titanium tip om zorgvuldig minuscule gaatjes in de huid te creëren. Hierdoor wordt het natuurlijke genezingsproces van de huid gestimuleerd, wat resulteert in een verbeterde huidstructuur en verminderde littekens. Meestal zijn er 3 tot 4 behandelingen nodig, met een maandelijks interval, om optimale resultaten te bereiken.

Na de behandelingen werken we samen met jou aan een persoonlijk onderhoudsplan dat specifiek is afgestemd op jouw unieke huidbehoeften en wensen. Op die manier streven we ernaar om jou de best mogelijke resultaten te bieden en je huid te laten stralen.

Jonge vrouw met acne

HydraFacial™: diepe reiniging

HydraFacial™ is een niet-invasieve en bijzonder comfortabele behandeling die een breed scala aan huidproblemen aanpakt, waaronder acne en pigmentvlekken. Deze veelzijdige behandeling combineert verschillende essentiële stappen, namelijk reiniging, exfoliatie, extractie en hydratatie, om de gezondheid en uitstraling van je huid te bevorderen.

Een uniek aspect van HydraFacial™ is het gebruik van krachtige ingrediënten zoals antioxidanten, peptides en hyaluronzuur, die tijdens de behandeling worden ingezet om je huid te voeden. Elke stap van de HydraFacial™-procedure, van grondige reiniging tot peeling, extractie en insluizing, draagt bij aan onmiddellijke verbeteringen in de huidkwaliteit en zorgt voor langdurige resultaten.

Close-up acne

Verbeter je huid met ZO Skin Health en Dermaceutic

Naast professionele behandelingen, zijn de juiste verzorgingsproducten van essentieel belang bij het aanpakken van acne en het behouden van een gezonde huid. Wij bij The Face Clinic in Limburg werken nauw samen met toonaangevende productlijnen zoals ZO Skin Health en Dermaceutic.

Deze hoogwaardige producten zijn specifiek ontworpen om verschillende huidaandoeningen, waaronder acne, te voorkomen en te behandelen. Bovendien bieden ze effectieve oplossingen voor huidveroudering, hyperpigmentatie en schade door blootstelling aan de zon. Het 5-stappenprogramma van ZO Skin Health gaat diep op cellulair niveau om je huid te verzorgen en te herstellen, terwijl Dermaceutic zich specialiseert in peelings en cosmeceuticals die gericht zijn op het aanzienlijk verbeteren van de algehele huidconditie.

Neem vandaag nog contact op met The Face Clinic

Dr. Gert Jeunen en zijn team staan klaar om een persoonlijk behandelplan op te stellen dat aansluit bij jouw unieke huidbehoeften. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie. 

Rimpels behandelen in Lommel

Rimpels behandelen in Lommel

Bij The Face Clinic in Lommel begrijpen we maar al te goed dat het aanpakken van rimpels precisiewerk vereist. Ons toegewijde behandelteam begint elk behandelplan met een uiterst grondige analyse van jouw specifieke huidproblemen. Vervolgens stellen we een behandelvoorstel op dat nauwkeurig is afgestemd op de behoeften van jouw rimpels.

Vandaag willen we graag uitgebreid en in detail enkele behandelingen bespreken die gericht zijn op het verminderen van rimpels. We nemen je mee in onze gespecialiseerde benadering om een gladde en jeugdige huid te bereiken.

Spierverslappers: gladde huid zonder rimpels en plooien

Spierverslappers zijn zeer effectief in het gladmaken van ongewenste huidplooien of rimpels. Deze geavanceerde behandeling werkt door de prikkeloverdracht van zenuwen naar spieren te blokkeren, waardoor de activiteit van de spieren aanzienlijk wordt verminderd. Dit resulterende effect leidt tot merkbare vermindering van huidplooien en rimpels, waardoor je een jeugdiger en gladdere uitstraling kunt bereiken.

 

Rimpelvullers: vullen en egaliseren van huidplooien

Rimpelvullers bieden een ideale oplossing voor het opvullen en verzachten van diepe huidplooien, en bij The Face Clinic gaan we voor niets minder dan de beste resultaten. Dr. Gert Jeunen en zijn team maken gebruik van uiterst hoogwaardige gels die zorgvuldig onder de huid worden geïnjecteerd om verlies van volume aan te pakken en plooien glad te strijken.

Het succes en de veiligheid van deze behandeling zijn sterk afhankelijk van verschillende factoren, waaronder het specifieke product dat wordt gebruikt en de nauwkeurige injectieplaats. Onze deskundige beoordeling en zorgvuldige aanpak zorgen ervoor dat je kunt vertrouwen op de effectiviteit en betrouwbaarheid van onze rimpelvullerbehandelingen.

Close-up shot van vrouw met rimpels

Ooglidcorrectie: frisse uitstraling door verwijderen van overtollige huid

Een ooglidcorrectie, ook bekend als blefaroplastie, is een geavanceerde medische procedure die specifiek is ontworpen om overtollige huid en vetweefsel rond de oogleden te verwijderen. Deze zeer effectieve ingreep is gericht op het creëren van een verjongende en frisse uitstraling door het aanzienlijk verminderen van hinderlijke huidplooien rond de ogen, waardoor de algehele schoonheid van het gezicht wordt verbeterd.

 

Wenkbrauwlift: corrigeren van gezakte wenkbrauwen

Een wenkbrauwlift, ook wel bekend als een voorhoofdslift, vormt de ideale oplossing voor het aanpakken van gezakte wenkbrauwen en de bijkomende huidplooien die dit met zich mee kan brengen. Middels deze verfijnde cosmetische ingreep richten wij ons op het subtiel liften van de wenkbrauw, waardoor een natuurlijke en harmonieuze verjonging van het gezicht wordt bereikt.

 

Lipofilling: natuurlijke oplossing voor huidplooie

Bij lipofilling, een geavanceerde medische procedure die we bij The Face Clinic aanbieden, maken we gebruik van je eigen lichaamsvet om huidplooien op te vullen en te verzachten. Deze innovatieve en natuurlijke behandelingsmethode is uitermate geschikt voor het opvullen van diepere plooien en het herstellen van volume in verschillende delen van je gezicht.

Met lipofilling kunnen we met behulp van je eigen vetcellen doelgericht en gepersonaliseerd werken aan het verbeteren van je uiterlijk. Door vet uit een geschikt donorgebied te halen en dit vervolgens te reinigen en te injecteren in de gewenste gebieden, streven we naar een natuurlijke, harmonieuze en verjongende uitstraling.

 

Ultherapie: strakkere huid door collageenstimulatie

Ultherapie, een geavanceerde medische techniek die we bij The Face Clinic aanbieden, is een niet-invasieve behandeling die gericht is op het stimuleren van de natuurlijke productie van collageen in je huid. Deze stimulatie leidt tot een strakkere en stevigere huid, met verminderde zichtbaarheid van huidplooien en een jeugdige uitstraling als resultaat.

Wat Ultherapie zo effectief maakt, is dat het specifiek geschikt is voor het verminderen van fijne lijntjes en het verstevigen van de huid in verschillende gebieden, waaronder het gezicht, de hals en het décolleté. Onze bekwame en ervaren professionals bij The Face Clinic staan klaar om je te begeleiden door deze behandeling en te zorgen voor de best mogelijke resultaten.

Bij The Face Clinic in Lommel zijn we toegewijd aan het bieden van gepersonaliseerde en effectieve behandelingen tegen huidplooien. Laat ons je helpen om een gladde, jeugdige uitstraling te bereiken! Neem vrijblijvend contact met ons op. 

The Face Clinic – Ontdek de kracht van peelings in Lommel voor een stralende huid

The Face Clinic: peelings in Lommel voor stralende huid

Bij The Face Clinic begrijpen we dat patiënten verlangen naar een jeugdige uitstraling zonder operatieve ingrepen. Dr. Gert Jeunen, onze ervaren esthetisch aangezichtschirurg, leidt ons toegewijde team om de kern van huidproblemen aan te pakken. Huidrimpels in het gelaat en de hals een zorg zijn die vaak voorkomt. Daar zijn we toegewijd aan het leveren van resultaten die verder gaan dan de oppervlakte. Daarom introduceren we graag onze effectieve en gepersonaliseerde peelingbehandelingen, de geheime sleutel tot een jeugdige uitstraling en een gezonde huid.

Een medewerker van The Face Clinic bereidt een patiënt voor op een chemische peeling

De magie van chemische peelings

Chemische peelings zijn onze troefkaart als het gaat om huidverbetering. Deze behandeling omvat het aanbrengen van een specifiek zuur op de huid, wat leidt tot een chemische reactie in de huid. Dit proces is een krachtig hulpmiddel dat diverse huidproblemen, zoals acnelittekens, pigmentproblemen en tekenen van huidveroudering, effectief aanpakt. En hier bij The Face Clinic in Lommel zijn we experts in het toepassen van deze innovatieve techniek.

 

Verscheidenheid aan peelings voor individuele behoeften

Iedere huid is uniek. Daarom bieden we verschillende soorten dermale peelings aan, zorgvuldig afgestemd op individuele behoeften. Deze peelings variëren in dieptewerking en brengen elk hun eigen voordelen met zich mee. Onze peelings zijn niet alleen effectief voor huidverbetering, maar bieden ook oplossingen voor specifieke problemen.

 

Diverse keuzes voor optimaal resultaat

Het begrijpen van de verschillende soorten dermale peelings is cruciaal voor het bereiken van de beste resultaten. We classificeren peelings op basis van hun dieptewerking, variërend van oppervlakkig tot diep. Elk type peeling heeft zijn eigen voordelen en overwegingen, en we nemen de tijd om de meest geschikte optie voor jouw huid te bepalen.

 

 • Oppervlakkige peelings: Deze verfrissende behandelingen, zoals de fruitzuurpeeling, zijn geweldig om je huid op te peppen. Maar let op, ze hebben geen impact op rimpels. Ze zijn echter perfect voor het aanpakken van dofheid en kleine oneffenheden.
 • Medium dieptepeelings: Voor degenen die op zoek zijn naar verbetering van pigment, fijne lijntjes en huidstructuur, zijn medium dieptepeelings ideaal. Ze dringen dieper door in de huid en bieden aanzienlijke voordelen zonder de langere hersteltijd van een diepe peeling.
 • Diepe peelings: Voor de meest dramatische resultaten bij diepe rimpels en zonneschade is er de diepe dermale peeling - de 'chemische facelift'. Dit is de ultieme keuze voor een volledige transformatie van je huid. Ondanks de langere herstelperiode zijn de resultaten vaak verbluffend.

 

De kracht van diepe chemische peelings

Onze (medium) diepe chemische peeling is de sleutel tot blijvende huidverbetering. Door het aanpakken van diepe huidstructuren transformeert deze behandeling zonbeschadigde huid en diepe huidrimpels. Dit veilige en ambulante proces wordt uitgevoerd door ons deskundige team, onder toezicht van Dr. Gert Jeunen.

 

Indicaties voor een chemische peeling

Onze peelings zijn op maat gemaakt om een breed scala aan huidproblemen aan te pakken, waaronder structuuronregelmatigheden, dofheid van de huid, pigmentproblemen, leeftijdsgebonden zonnevlekken, zonneschade en rimpels. Met een persoonlijke benadering stellen we een behandelplan op dat precies past bij wat jouw huid nodig heeft.

 

Start vandaag nog met onze peelings

We begrijpen dat elke persoon unieke behoeften heeft, en dit geldt ook voor de kosten van onze peelings. De prijs van een dermale chemische peeling hangt af van het type peeling en de specifieke indicaties. Ons team staat voor je klaar om je volledig geïnformeerd te begeleiden bij het vinden van een oplossing die past bij jouw wensen en budget.

Bij The Face Clinic zetten we in op effectieve, op maat gemaakte peelings in Lommel om huidproblemen aan te pakken en een jeugdige gloed te herstellen. Neem vandaag nog contact met ons op en begin jouw reis naar een stralende, gezonde huid.

Ontdek de huidverjonging van peelings in Limburg bij The Face Clinic

Huidverjonging met peelings in Limburg | The Face Clinic

Welkom bij The Face Clinic in het hartje van Limburg, waar jouw zoektocht naar jeugdige huidverjonging een nieuwe dimensie krijgt. Geleid door de vooraanstaande esthetisch aangezichtschirurg, Dr. Gert Jeunen, omarmen we een niet-chirurgische benadering van huidverbetering. Ons gepassioneerde team is vastbesloten om niet alleen oppervlakkige problemen aan te pakken, maar ook de kern van huidveroudering te benaderen. Met trots presenteren we onze peelings - een innovatieve en doeltreffende manier om je huid op te frissen en te verjongen.

DSC05654

Jouw gids naar een stralende huid in Limburg

Huidproblemen, zoals rimpels en fijne lijntjes, veroorzaken vaak zorgen. Gelukkig hoef je niet langer chirurgische ingrepen te overwegen om je jeugdige uitstraling te behouden. Onze kundige esthetisch aangezichtschirurg, Dr. Gert Jeunen, heeft zijn expertise ingezet om een scala aan geavanceerde oplossingen te bieden die huidveroudering tegengaan. Onze benadering is gericht op duurzame resultaten.

 

Het geheim achter een stralende huid

Maak kennis met de transformatieve kracht van chemische peelings - de sleutel tot een frisse en jeugdige uitstraling. Ons proces omvat het aanbrengen van speciale producten op de huid, vaak op basis van zuren, die een chemische reactie teweegbrengen. Dit proces richt zich op een breed scala aan problemen, zoals acnelittekens, pigmentproblemen en zelfs de meest hardnekkige rimpels. Bij The Face Clinic in Limburg hebben we deze techniek verfijnd en aangepast voor een perfecte harmonie met jouw huidbehoeften.

 

Op maat gemaakte huidverzorging voor jou

Bij The Face Clinic geloven we in een persoonlijke aanpak van huidverzorging. Onze peelings zijn verdeeld in verschillende niveaus - oppervlakkig, medium diep en diep - afhankelijk van de ernst van jouw huidproblemen. Onze deskundigen werken nauw met je samen om de ideale peeling te selecteren die past bij jouw wensen.

 • Oppervlakkige peelings: deze verfrissende behandelingen zijn perfect om een doffe huid op te fleuren, maar ze hebben geen invloed op rimpels.
 • Medium dieptepeelings: deze gaan dieper en zijn effectief bij pigmentatie, fijne lijntjes en huidtextuurverbetering. Ze hebben ook een kortere hersteltijd in vergelijking met diepe peelings.
 • Diepe peelings: voor een diepgaande transformatie, vooral bij diepe rimpels en zonneschade, is de diepe peeling een krachtige keuze. Hoewel de hersteltijd langer kan zijn, zijn de resultaten vaak indrukwekkend.

 

Huidverjonging zonder chirurgie

Onze (medium) diepe chemische gelaatspeeling biedt een nieuw niveau van huidverjonging zonder chirurgische ingrepen. Onder begeleiding van Dr. Gert Jeunen transformeert deze procedure de diepere huidstructuren, waardoor blijvende verbetering mogelijk is voor problemen zoals zonneschade en diepe rimpels. Deze behandeling wordt ambulant uitgevoerd, waardoor je snel kunt herstellen en genieten van je hernieuwde uitstraling.

 

Huidproblemen die we aanpakken

Onze op maat gemaakte chemische peelings zijn ontworpen om verschillende huidproblemen aan te pakken, waaronder:

 • Oneffen huidtextuur
 • Doffe huid
 • Pigmentproblemen
 • Zonneschade en ouderdomsvlekken
 • Rimpels en fijne lijntjes

 

Betaalbare oplossingen

Bij The Face Clinic begrijpen we dat hoogwaardige huidverzorging toegankelijk moet zijn. Onze prijzen variëren afhankelijk van het type peeling en de individuele behoeften. Ons doel is om je een op maat gemaakte oplossing te bieden die past bij jouw huid en budget.

 

Stap in de toekomst van huidverzorging

Wacht niet langer om jouw huidverjongingsreis te beginnen. Kies voor de expertise van The Face Clinic in Limburg. Onder leiding van Dr. Gert Jeunen zijn we vastbesloten om je te helpen stralen en vol zelfvertrouwen te zijn. Neem vandaag nog contact met ons op voor een persoonlijk consult en ontdek hoe onze peelings jouw huid kunnen veranderen.

Huidverbetering Limburg: Transformeer je huid bij The Face Clinic

Huidverbetering Limburg: Transformeer je huid bij The Face Clinic 

Bij The Face Clinic in Limburg ben je aan het juiste adres voor hoogwaardige huidverbetering. Onder leiding van Dr. Gert Jeunen, onze ervaren esthetisch aangezichtschirurg, bieden wij een breed scala aan behandelingen en producten die speciaal zijn ontworpen om jouw huid te transformeren en te verjongen. Of je nu last hebt van huidproblemen, tekenen van veroudering wilt aanpakken of simpelweg je huid wilt verbeteren, wij hebben de oplossingen die je zoekt. Ontdek vandaag nog de mogelijkheden voor huidverbetering in Limburg en ervaar zelf de professionele zorg en verbluffende resultaten.

Dr. Gert Jeunen overloopt het behandelplan met een patiënt

HydraFacial™: De ultieme niet-invasieve behandeling

Als je op zoek bent naar een effectieve en niet-invasieve behandeling zonder ongemak of hersteltijd, dan is de HydraFacial™ perfect voor jou. Deze geavanceerde behandeling richt zich op huidproblemen zoals uv-schade, mee-eters, vergrote poriën, acne, pigmentvlekken, een oneffen teint, rimpels en fijne lijntjes. Wat de specifieke behoeften van jouw huid ook zijn, de HydraFacial™ maakt gebruik van een gepatenteerde technologie en voedende serums om je huid te reinigen, exfoliëren, hydrateren en voeden.

De HydraFacial™ is geschikt voor alle huidtypes en biedt direct zichtbare resultaten. Na de behandeling ervaar je een stralende huid met een verbeterde textuur en een jeugdige uitstraling. Het is een veelzijdige en aanpasbare behandeling die de gezondheid en schoonheid van jouw huid bevordert. Laat je verwennen met de HydraFacial™ en ontdek waarom het wereldwijd zo populair is.

 

ZO Skin Health: Een revolutie in huidverzorging

Bij The Face Clinic werken met de producten van ZO Skin Health, een toonaangevend merk op het gebied van huidverzorging. ZO Skin Health werd opgericht door Dr. Zein Obagi, een gerenommeerde dermatoloog uit Beverly Hills, Los Angeles, USA. Dr. Zein Obagi is een pionier op het gebied van huidverjonging en heeft een revolutionaire benadering ontwikkeld om de gezondheid en schoonheid van de huid te verbeteren.

Producten van ZO Skin Health

De producten van ZO Skin Health zijn gebaseerd op geavanceerde wetenschap en bevatten krachtige ingrediënten die specifiek zijn samengesteld om huidproblemen aan te pakken en de huid te verbeteren. Of je nu te maken hebt met huidveroudering, acne, pigmentatieproblemen of andere huidproblemen, ZO Skin Health biedt effectieve oplossingen. Het assortiment omvat reinigers, exfolianten, serums, crèmes en meer, allemaal ontworpen om jouw huid te voeden, te herstellen en te laten stralen.

 

Huidverbetering op maat bij The Face Clinic in Limburg

Bij The Face Clinic begrijpen we dat elke huid uniek is en individuele zorg nodig heeft. Daarom bieden we persoonlijk advies en op maat gemaakte behandelplannen die zijn afgestemd op jouw specifieke behoeften en doelen. Ons team staat voor je klaar om je te begeleiden op jouw reis naar een gezonde, stralende huid.

Neem vandaag nog contact met ons op en plan een consultatie bij The Face Clinic in Limburg. Ontdek de mogelijkheden van huidverbetering met HydraFacial™ en de innovatieve producten van ZO Skin Health. Samen zullen we werken aan het bereiken van jouw droomhuid, zodat je zelfverzekerd en stralend door het leven kunt gaan.

Ontdek huidverbetering in Lommel bij The Face Clinic

Ontdek huidverbetering in Lommel bij The Face Clinic

Welkom bij The Face Clinic, dé bestemming voor huidverbetering in Lommel. Ben je op zoek naar effectieve oplossingen om je huid te verbeteren en te verjongen? Zoek niet verder, want wij bieden een uitgebreid scala aan behandelingen en producten die speciaal zijn ontworpen om je huid te transformeren en haar natuurlijke schoonheid te onthullen. Bij The Face Clinic begrijpen we dat elke huid uniek is, en daarom bieden we op maat gemaakte oplossingen die aan jouw specifieke behoeften voldoen. Ontdek vandaag nog de mogelijkheden voor huidverbetering in Lommel en laat je betoveren door de resultaten.

Dr. Jeunen bespreekt een behandelplan met een patiënt

HydraFacial™: Huidverbetering zonder ongemak of hersteltijd

Een van onze meest populaire behandelingen voor huidverbetering is de HydraFacial™. Deze niet-invasieve en niet-chirurgische behandeling biedt een unieke ervaring zonder oncomfortabel gevoel of lange hersteltijd. De HydraFacial™ maakt gebruik van geavanceerde serums die specifiek zijn samengesteld om verschillende huidproblemen aan te pakken. Of je nu last hebt van uv-schade, zwarte en witte puntjes, verwijde poriën, acne, pigmentvlekken, een oneffen teint of textuur, of vroegtijdige verouderingslijntjes en rimpels, de HydraFacial™ kan je helpen om een stralende en gezonde huid te bereiken.

De gepatenteerde technologie van de HydraFacial™ reinigt, exfolieert en hydrateert de huid intensief, terwijl het tegelijkertijd krachtige antioxidanten en voedende ingrediënten aflevert. Deze combinatie zorgt voor direct zichtbare resultaten en een langdurige huidverbetering. Het is een veelzijdige behandeling die geschikt is voor alle huidtypes en -kleuren, en het kan zelfs worden aangepast aan jouw specifieke huidbehoeften. Of je nu een snelle opfrisbeurt wilt of een diepere huidverjonging nodig hebt, de HydraFacial™ is de ideale keuze voor een stralende en gezonde huid.

 

Ontdek de voordelen van ZO Skin Health

Bij The Face Clinic werken we al sinds 2015 met de productenlijn van ZO Skin Health. Dit gerenommeerde merk is opgericht door Dr. Zein Obagi, een internationaal befaamd dermatoloog die werkzaam is in Beverly Hills, Los Angeles, USA. Dr. Zein Obagi staat bekend als een toonaangevende autoriteit op het gebied van huidverjonging, en zijn producten hebben al duizenden mensen over de hele wereld geholpen om hun huid te transformeren en te verjongen.

Producten van ZO Skin Health

De producten van ZO Skin Health zijn gebaseerd op geavanceerde wetenschap en bevatten krachtige ingrediënten die specifiek zijn ontworpen om de gezondheid van de huid te herstellen en te behouden. Of je nu last hebt van huidveroudering, acne, pigmentatieproblemen of andere huidproblemen, de producten van ZO Skin Health bieden oplossingen die echt werken. Van reinigers en exfolianten tot serums en crèmes, het assortiment van ZO Skin Health heeft alles wat je nodig hebt om je huid te verbeteren en te laten stralen.

 

Ontdek de mogelijkheden voor huidverbetering in Lommel bij The Face Clinic

Bij The Face Clinic geloven we dat een gezonde en stralende huid binnen handbereik is. Dr. Gert Jeunen staat klaar om je te begeleiden op je reis naar een betere huid. Of je nu interesse hebt in de HydraFacial™, de producten van ZO Skin Health of andere huidverbeterende behandelingen, we hebben alles wat je nodig hebt om je huid te transformeren en te laten stralen.

Neem vandaag nog contact met ons op en maak een afspraak voor een persoonlijk consult. Samen kunnen we een op maat gemaakt behandelplan ontwikkelen dat aan jouw specifieke behoeften voldoet. Ontdek de mogelijkheden voor huidverbetering in Lommel bij The Face Clinic en geniet van een huid die gezond, jeugdig en stralend is.

Ervaar de verjonging: ooglidcorrectie bij The Face Clinic in Lommel

Ervaar de verjonging: ooglidcorrectie bij The Face Clinic in Lommel

Welkom bij The Face Clinic in Lommel, waar we begrijpen hoe belangrijk het is om er fris, jeugdig en energiek uit te zien. Dr. Gert Jeunen, onze toegewijde esthetisch aangezichtschirurg, staat klaar om je te helpen bij het aanpakken van de problemen die je ondervindt met je oogleden. Wallen onder je ogen en overhangende bovenste oogleden kunnen je vermoeid en triestig doen lijken, je gezichtsveld beperken en zelfs hoofdpijnklachten veroorzaken. Gelukkig biedt onze ooglidcorrectie, ook bekend als blefaroplastie, de oplossing die je nodig hebt om een frissere en jeugdigere blik te creëren.

Dr. Gert Jeunen doet de voorbereiding van een ooglidcorrectie

Ooglidcorrectie voor een stralende blik 

Naarmate we ouder worden, verliest onze huid zijn elasticiteit en stevigheid, wat kan leiden tot overtollige huid en vetweefsel rond de oogleden. Bij een ooglidcorrectie bij The Face Clinic wordt dit overschot aan huid en vetweefsel met precisie verwijderd, waardoor je ogen weer kunnen stralen. Of je nu je bovenste of onderste oogleden wilt corrigeren, onze expertise in ooglidcorrecties zal ervoor zorgen dat je met vertrouwen door het leven gaat.

 

Hoe verloopt een bovenste ooglidcorrectie bij The Face Clinic?

Een bovenooglidcorrectie is een veilige en doeltreffende ingreep die bijna altijd onder lokale anesthesie wordt uitgevoerd. Voor patiënten die angstig zijn, bieden we ook de mogelijkheid om een uur voor de ingreep een sedativum in te nemen om te ontspannen. In extreme gevallen kan de ingreep zelfs onder algemene anesthesie plaatsvinden, zodat je je volledig op je gemak voelt.

De ingreep begint met het aftekenen van de huid, waarbij we de juiste hoeveelheid huid markeren die moet worden verwijderd. De incisielijnen worden strategisch geplaatst, zodat eventuele littekens vrijwel onzichtbaar zijn. Vervolgens wordt een kleine hoeveelheid lokaal anestheticum geïnjecteerd om het ooglid volledig gevoelloos te maken.

Met behulp van geavanceerde technieken wordt het teveel aan huid verwijderd, en indien nodig, worden ook vetstructuren aangepast om het gewenste resultaat te bereiken. Na het droogmaken van bloedingspunten met een elektrocoagulator, worden de huidlagen zorgvuldig gehecht met uiterst fijne huiddraden. Het resultaat? Een jeugdige, open blik die je gezicht een verfrissende uitstraling geeft.

 

Hoe verloopt een onderooglidcorrectie?

Bij een onderste ooglidcorrectie wordt de incisie net onder de onderste wimpers geplaatst, zodat ook hier de littekens minimaal zichtbaar zijn. In sommige gevallen kan de toegang zelfs plaatsvinden via het slijmvlies van het onderste ooglid, wat resulteert in een vrijwel onzichtbaar litteken.

Tijdens de ingreep wordt overtollig vetweefsel dat mogelijk 'uitpuilt', weggenomen of verplaatst naar de juiste positie. Indien nodig kan ook een klein stukje huid worden verwijderd om een optimaal resultaat te bereiken. Wat je ook verkiest, we zorgen ervoor dat je ogen weer stralen en je een levendige uitstraling krijgt.

 

Het resultaat van de behandeling

Na een bovenste of onderste ooglidcorrectie bij The Face Clinic, zal je merken dat je ogen er frisser en jeugdiger uitzien. De eerste dagen na de ingreep kan je een licht tintelend gevoel ervaren, maar dit zal snel verdwijnen. Het effect op de rimpels en wallen zal merkbaar zijn na 10 à 14 dagen, en het resultaat van de behandeling blijft gemiddeld 3 tot 6 maanden behouden.

We raden aan om minstens 3 maanden te wachten vooraleer je een nieuwe injectiesessie ondergaat. Naarmate je meer injectiesessies ondergaat, zal je merken dat het effect langer aanhoudt, hoewel we altijd streven naar natuurlijke resultaten zonder overdreven gebruik van injecties.

 

Contacteer ons vrijblijvend!

Bij The Face Clinic begrijpen we dat je ogen een essentieel kenmerk zijn van je gezicht en dat je wilt dat ze stralen met je natuurlijke schoonheid. Onze ooglidcorrecties in Lommel zijn ontworpen om je een verjongde en jeugdige uitstraling te geven. Onder leiding van Dr. Gert Jeunen, onze ervaren esthetisch aangezichtschirurg, kan je er zeker van zijn dat je in veilige handen bent. Zeg vaarwel tegen vermoeide ogen en verwelkom een nieuwe, stralende blik. Maak vandaag nog een afspraak voor een consultatie bij The Face Clinic en ontdek hoe we je kunnen helpen om je zelfverzekerd en prachtig te voelen.

 • 1
 • 2