Skip to main content

Blogs / Nieuws

Ultherapie

Zou jij graag strakkere huid hebben in je gelaat en aan je nek, maar dan zonder dat je daarvoor een chirurgische ingreep moet ondergaan? Dan geven wij je graag ons vrijblijvend advies over Ultherapie: een niet-chirugische behandeling voor patiënten tussen de 30 à 60 jaar die je huid zichtbaar lift en verstrakt. 

Waarom Vitamine C een cadeau is voor je huid

Vitamine C is aanwezig in tal van eetwaren, met name citrusvruchten, die er boordevol mee zitten. Het is dan ook geen wonder dat velen in de ochtend meteen een glas water met citroensap drinken voor ze de dag beginnen: het ingrediënt geeft een echte boost aan je huid, en is dus ook in skin care een gewilde keuze. Vandaag vertellen we je waarom!

Retinol: wondermiddel in anti-aging of fabeltje?

Wordt er gesproken over het bereiken én behouden van een jonge, stralende huid, dan is het vandaag de dag het ingrediënt Retinol wat de klok slaat. On- en offline reclames prijzen het ingrediënt volmondig aan en ook de beautysector lanceert steeds meer verzorgingsproducten met Retinol. 

Hoe ontstaat een droge huid?

In onze praktijk vertellen veel cliënten tegenwoordig dat ze last hebben van een droge huid, terwijl ze niks anders doen en/of gebruiken dan hun normale huidverzorgingsroutine. Een droge huid is een veelvoorkomend probleem. In deze blog leggen we uit hoe het komt dat jouw huid zo droog is.

Hoe je huid na de zomer herstellen?

Herken je dat na de zomer? Acné, een dikkere of doffe huid? Of heb je, ondanks goed smeren, toch net iets te lang in de zon gezeten en per ongeluk wat pigmentvlekjes ontwikkeld? Hoe krijg je je huid weer in een goede conditie?

Hoe wij je huid optimaal beschermen tegen zonneschade

Het gezegde luidt dat voorkomen beter is dan genezen, en met de brandende zomerzon in het achterhoofd is dat een waarheid als een koe. Bij The Face Clinic kun je terecht voor een behandeling met huidverbeterende producten, zodat je huid optimaal beschermd is tegen schadelijke invloeden van buitenaf.