Skip to main content

Acne en littekens verminderen in Limburg

Acne en littekens verminderen in Limburg

Bij The Face Clinic in Limburg beseffen we maar al te goed hoe cruciaal een gezonde en stralende huid voor jou is, vooral wanneer je geconfronteerd wordt met acne of acnelittekens. We begrijpen dat dit je zelfvertrouwen kan beïnvloeden. Gelukkig zijn er verschillende behandelingsopties beschikbaar om acne en de bijbehorende littekens aan te pakken. Vandaag willen we enkele van deze mogelijkheden met je bespreken, zodat je de juiste keuze kunt maken voor jouw huid.

Tixel C®: jouw oplossing voor acne en acnelittekens

Heb je last van actieve acne of acnelittekens en ben je op zoek naar een effectieve oplossing voor het verfrissen en vernieuwen van je huid? Bij The Face Clinic bieden we Tixel C®, een geavanceerde behandeling die zich onderscheidt doordat deze geen gebruik maakt van laserstralen of radiofrequentie.

Tixel C® maakt gebruik van natuurlijke hitte en een unieke steriele titanium tip om zorgvuldig minuscule gaatjes in de huid te creëren. Hierdoor wordt het natuurlijke genezingsproces van de huid gestimuleerd, wat resulteert in een verbeterde huidstructuur en verminderde littekens. Meestal zijn er 3 tot 4 behandelingen nodig, met een maandelijks interval, om optimale resultaten te bereiken.

Na de behandelingen werken we samen met jou aan een persoonlijk onderhoudsplan dat specifiek is afgestemd op jouw unieke huidbehoeften en wensen. Op die manier streven we ernaar om jou de best mogelijke resultaten te bieden en je huid te laten stralen.

Jonge vrouw met acne

HydraFacial™: diepe reiniging

HydraFacial™ is een niet-invasieve en bijzonder comfortabele behandeling die een breed scala aan huidproblemen aanpakt, waaronder acne en pigmentvlekken. Deze veelzijdige behandeling combineert verschillende essentiële stappen, namelijk reiniging, exfoliatie, extractie en hydratatie, om de gezondheid en uitstraling van je huid te bevorderen.

Een uniek aspect van HydraFacial™ is het gebruik van krachtige ingrediënten zoals antioxidanten, peptides en hyaluronzuur, die tijdens de behandeling worden ingezet om je huid te voeden. Elke stap van de HydraFacial™-procedure, van grondige reiniging tot peeling, extractie en insluizing, draagt bij aan onmiddellijke verbeteringen in de huidkwaliteit en zorgt voor langdurige resultaten.

Close-up acne

Verbeter je huid met ZO Skin Health en Dermaceutic

Naast professionele behandelingen, zijn de juiste verzorgingsproducten van essentieel belang bij het aanpakken van acne en het behouden van een gezonde huid. Wij bij The Face Clinic in Limburg werken nauw samen met toonaangevende productlijnen zoals ZO Skin Health en Dermaceutic.

Deze hoogwaardige producten zijn specifiek ontworpen om verschillende huidaandoeningen, waaronder acne, te voorkomen en te behandelen. Bovendien bieden ze effectieve oplossingen voor huidveroudering, hyperpigmentatie en schade door blootstelling aan de zon. Het 5-stappenprogramma van ZO Skin Health gaat diep op cellulair niveau om je huid te verzorgen en te herstellen, terwijl Dermaceutic zich specialiseert in peelings en cosmeceuticals die gericht zijn op het aanzienlijk verbeteren van de algehele huidconditie.

Neem vandaag nog contact op met The Face Clinic

Dr. Gert Jeunen en zijn team staan klaar om een persoonlijk behandelplan op te stellen dat aansluit bij jouw unieke huidbehoeften. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.