Skip to main content

Hals

  • Ultherapie

Een revolutionaire techniek om veroudering van het onderste derde van het gelaat en de hals tegen te gaan. Ultherapie is een verstrakker van de huid en het onderhuidse weefsel: Via een probe op de huid wordt warmte naar het onderhuidse weefsel gestuurd, wat de nieuwvorming van collageen en elastine stimuleert.

De behandeling is superveilig doordat hij onder echografische controle wordt uitgevoerd. Zo zijn we zeker dat we efficiënt in de juiste huidlaag werken en is er geen risico op beschadiging van bloedvaten en zenuwen. In tegenstelling tot een laserbehandeling blijft het huidoppervlak intact en is er quasi geen ‘downtime’. Bovendien kan de behandeling winter en zomer worden uitgevoerd!

Ultherapie


  • PRP

Plaatjes Rijk Plasma is een huidverbeteraar. De renegeratieve kenmerken zetten de inactieve, verouderde huid terug aan het werk, waardoor fijne lijntjes verbeteren. Bij PRP zijn drie behandelsessies nodig. De behandeling kan niet veiliger zijn: je eigen plasma wordt geïnjecteerd, wat een vreemd-voorwerpreactie of allergieën uitsluit.

PRP


  • Tixel C

Qua huidverbeteraar gaat Tixel C de competitie aan met PRP. De warmte die in de huid wordt gesluisd zorgt voor nieuwvorming van collageen en elastine, wat de huidkwaliteit verbetert! Meestal zijn 3 sessies nodig en is het resultaat optimaal na 6 maand.

Tixel C


  • Halslift

In vergevorderde gevallen is heelkunde de enige optie om de halscontour drastisch te verbeteren. De procedure lijkt op een MACS-lift, maar 2 extra insnedes zijn nodig onder de kin en achter de oren om overtollige huid weg te werken.


  • Rimpelvullers

Sommige injecteerbare gels worden met water verdund en waaiervormig geïnjecteerd in de halshuid. Zo verbeteren tijdelijk de hydratatietoestand van de huid en zijn rimpels. Een dankbare behandeling!

Rimpelvullers

Neem gerust contact op 
voor jouw behandeling!

Laat ook jij fijne lijntjes en rimpeltjes graag achterwege? Neem dan gerust contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Je bent altijd welkom bij The Face Clinic!