Skip to main content

Hydrafacial

Wat is het precies?

HydraFacial™ is een niet-invasieve, niet-chirurgische behandeling zonder oncomfortabel gevoel of hersteltijd.

De HydraFacial™-serums richten zich op huidproblemen zoals uv-schade, zwarte en witte puntjes, verwijde poriën, acne, pigmentvlekken, een oneffen teint of textuur, vroegtijdige verouderingslijntjes en rimpels. Het merk combineert hiervoor een gepatenteerde technologie met voedende ingrediënten.

HydraFacial™ levert onmiddellijke en langdurige resultaten, die je écht kan zien en voelen. Het reinigt, peelt, voert extracties uit en hydrateert, dankzij een Vortex-Fusion™-insluizing van antioxidanten, peptides en hyaluronzuur. Deze behandeling is kalmerend, hydraterend en niet-irriterend. Herhaaldelijke behandelingen helpen de gezondheid van de huid zichtbaar te herstellen.

De verschillende stappen
 1. Reiniging + peeling

Leg een nieuwe huidlaag bloot met een zachte reiniging en milde exfoliëring. 

 1. Extractie + hydratatie

Verwijder onzuiverheden uit poriën met pijnloze zuigkracht. Verzorg met intense hydratatie die de dorst van de huid lest.

 1. Insluizing + bescherming

Verzadig de huid met antioxidanten en peptides om je gezonde gloed te maximaliseren.

De behandelmogelijkheden
 • Signature HydraFacial

  Je huid wordt diep gereinigd, er worden extracties op uitgevoerd en ze wordt gehydrateerd door serums gevuld met antioxidanten, peptiden en hyaluronzuur.

 • Deluxe HydraFacial

  Je krijgt alle essentiële onderdelen en voordelen van de Signature-behandeling, terwijl specifieke huidproblemen worden aangepakt via boosters of ledlicht.

 • Platinum HydraFacial

  Dé ultieme HydraFacial™-ervaring. Het ontgiftingsproces wordt gestart met lymfedrainage, waarna je huid van een diepe reiniging, extracties en hydratatie wordt voorzien. Specifieke huidproblemen worden aangepakt met een booster en de behandeling wordt afgesloten met LED Light Therapy. Het rode ledlicht verbetert de huidstevigheid en elasticiteit. Het vermindert tevens zichtbare fijne lijntjes en rimpels, hyperpigmentatie en andere tekenen van veroudering.

Neem gerust contact op 
voor jouw behandeling!

Wil ook jij van een stralende en gezonde huid genieten? Neem dan gerust contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Je bent altijd welkom bij The Face Clinic!