Skip to main content

Ogen

Het verbeteren van de huidkwaliteit is maatwerk. Bij elke patiënt wordt eerst een probleemanalyse gedaan alvorens we een voorstel uitwerken. Dit zijn de opties.

  • Spierverslappers

Het spierverslappend eiwit dat geïnjecteerd wordt, blokkeert de prikkeloverdracht van zenuwen naar spieren, waardoor de werking van de spier afneemt. Het blokkeert eveneens de activatie van klieren door zenuwen. Ook de klierfunctie (bijvoorbeeld zweetkliertjes) neemt dus af.

Spierverslappers


  • Rimpelvullers

Rimpelvullers zijn gels die we in of net onder de huid injecteren om fijne of diepe huidrimpels op te vullen of te vervagen, of om volumeverlies in het aangezicht te herstellen. Doordat het lichaam deze gels afbreekt, is het effect van deze behandeling veilig en sterk afhankelijk van het gebruikte product en de injectieplaats.

Rimpelvullers


  • Ooglidcorrectie of Blefaroplastie

Bij een ooglidcorrectie wordt het overschot aan huid en/of vetweefsel ter hoogte van het bovenste of onderste ooglid weggenomen. Zo wordt een frissere en jeugdigere blik gecreëerd.

Ooglidcorrectie


  • Wenkbrauwlift

Wanneer je wenkbrauwstaart gezakt is heb je geen ooglidcorrectie, maar een wenkbrauwlift of laterale temporale lift nodig. Via een kleine incisie in de temporale haarzone maken we een onderhuidse tunnel, waarna we de weke delen van het laterale deel van je wenkbrauw liften. Dit vaak in combinatie met een bovenste ooglidcorrectie.


  • Lipofilling

Lipofilling is één van de meest opkomende en veelbelovende, niet-invasieve esthetische gelaatsbehandelingen. Bij lipofilling worden je eigen vetcellen gebruikt om rimpels op te vullen of om volume te creëren. Het vet dat van de bil- of buikregio wordt weggezogen, wordt gebruikt om bijvoorbeeld gelaatsrimpels op te vullen of om de lippen meer volume te geven.

Lipofilling


  • Medische make-up van Colorescience

Minerale make-up onderscheidt zich van andere make-up doordat het zo puur is. Colorescience producten bevatten uitsluitend hoge kwaliteit mineralen. Deze zuivere mineralen zijn water resistent en vormen een beschermende barrière op de huid.

Colorescience

Neem gerust contact op 
voor jouw behandeling!

Laat ook jij fijne lijntjes en rimpeltjes graag achterwege? Neem dan gerust contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Je bent altijd welkom bij The Face Clinic!