Skip to main content

ZO Skin Health

De producten van ZO Skin Health

Sinds 2015 werken we in The Face Clinic met de productenlijn van ZO Skin Health. Deze firma werd opgericht door Dr. Zein Obagi. Hij is een internationaal befaamd dermatoloog, werkzaam in Beverly Hills, Los Angeles, USA. Dr. Zein Obagi is dan ook een toonaangevende autoriteit op vlak van huidverjonging.

Dr. Obagi bestrijdt huidproblemen niet als losstaande aandoeningen, maar vanuit de gedachte van een gezonde, goed functionerende huid. Zijn ‘healthy skin concept’ staat voor huidverbetering op medische en niet-medische wijze, met uitgebreide, klinisch bewezen resultaten.

Waarom ZO Skin Health gebruiken?

Leeftijd, genen, invloeden van buitenaf (UV-straling, vervuiling, etc.), stress, hormonen, slaappatroon en huidverzorging spelen allen een rol bij huidgezondheid. Het goede nieuws: Met een gebalanceerde levensstijl en een effectief huidverzorgingsproduct, kan je een gezonde huid opbouwen.

Het 5-stappenprogramma

Anders dan traditionele anti-aging huidverzorgingsproducten, werkt ZO Skin Health op cellulair niveau om de huid te verzorgen, herstellen en onderhouden. Het ‘ZO Saturation Program’ helpt om optimale huidgezondheid te creëren door meerdere ‘lagen’ retinol, anti-oxidanten, peptiden en vitamines aan te brengen.

Dr. Obagi raadt een 5-stappen programma aan, waarin unieke producten worden gebruikt.

 1. Reinigen
  Om de structuur te verbeteren, dofheid te elimineren en de penetratie van de volgende stappen te verbeteren. Deze ZO Skin Health-producten verwijderen onzuiverheden, neutraliseren vrije radicalen en voeden de huid met krachtige antioxidanten.
 2. Activeren
  Om de penetratie van de actieve ingrediënten te bevorderen. Deze producten verwijderen de bovenste laag van dode huidcellen en talg, zodat de actieve ingrediënten beter hun werk doen.
 3. Stimuleren
  Deze producten worden ingezet om pigmentatie, rimpels en fijne lijntjes te verminderen en om de collageen- en elastineproductie te stimuleren. Deze ZO Skin Health-producten verbeteren de celfunctie. Alle producten bevatten retinol: het meest actieve ingrediënt om celvernieuwing te stimuleren en veroudering tegen te gaan.
 4. Kalmeren & voeden
  Om de huid te verzorgen en te kalmeren nadat de bovenste huidlaag geëxfolieerd is en krachtige ingrediënten zijn aangebracht, worden deze ZO Skin Health-producten met gebruikt om irritatie en roodheid te verminderen. Deze kunnen opspelen na het gebruik van retinol en vitamine C in hoge concentraties. De producten zorgen ook voor een betere hydratatie van de huid dankzij de voedende ingrediënten.
 5. Beschermen
  Om de huid te beschermen tegen toekomstige schade, raadt Dr. Obagi aan om een UVA/UVB-bescherming te gebruiken.
Resultaten van de behandeling?

Op korte en lange termijn zullen zichtbare verbeteringen te zien zijn in rimpels en lijntjes, donkere (ouderdoms)vlekken, huidtoon, structuur, stevigheid en elasticiteit. Door goed en langdurig gebruik van het ‘ZO Skin Health Saturation Program’, wordt huidveroudering verder tegengegaan met een jonger uitziende huid als resultaat. Ga de ZO Skin Health-uitdaging nu aan en vind de juiste producten om de strijd tegen anti-aging aan te gaan!

De producten van Dermaceutic

Dermaceutic is een cosmeceutisch merk. Dat betekent: hun producten worden geproduceerd volgens farmaceutische kwaliteitsnormen. Het bedrijf maakt gebruik van geconcentreerde ingrediënten zoals hyaluronzuur, vitamine C en glycolzuur. Naast hun eigen verzorgingsproducten zijn ze ook gespecialiseerd in peelingbehandelingen. Die peelings zijn uitermate geschikt om huidproblemen zoals acne, rimpels, littekens en pigmentvlekken te behandelen.

Neem gerust contact op 
voor jouw behandeling!

Laat ook jij je rimpels graag achterwege? Neem dan gerust contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Je bent altijd welkom bij The Face Clinic!