ZO® Skin Health

Anders dan traditionele anti-aging huidverzorgingsproducten werkt ZO Skin Health op cellulair niveau om de huid te verzorgen, te herstellen en te onderhouden. Het ‘ZO Saturation Program’ helpt om optimale huidgezondheid te creëren door meerdere ‘lagen’ retinol, anti-oxidanten, peptiden en vitamines aan te brengen, om zo het herstel van de huid te versnellen en de huid te verbeteren.


ZO® Skin Health Dagelijkse en Preventieve Huidverzorging

Een uitgebreide reeks van producten om de resultaten te behouden van therapeutische/medische behandelingen en ondersteunt de dagelijkse gezondheid en bescherming van de huid.

Effectieve Skin Health geherdefinieerd

In 2007, onder leiding van dr. Obagi, introduceerde ZO Skin Health, Inc USA innovatieve, resultaatgerichte oplossingen om de gezondheid van de huid voor iedereen op een dagelijkse basis te behandelen. ZO® Skin Health is een wereldklasse ontwikkelaar van krachtige producten en specifieke regimes.

Elke patiënt . Elke leeftijd . Elke fase. Elke huidskleur.

ZO® Skin Health biedt resultaatgerichte behandelingen afgestemd op uw specifieke behoeften. Het leveren van klinisch bewezen resultaten en deze resultaten, de gezonde huid, handhaven. Een gezonde huid is sterk, glad en stevig, egaal van kleur en volledig gehydrateerd.

ZO Skin Health producten

ZO Skin Health bestaat uit verschillende producten met als doel reinigen, activeren, stimuleren, kalmeren, voeden en beschermen tegen UV licht van uw huid. Er zijn verschillende regimes, voor een normaal to droge huid, een normaal tot vette huid, een milder regime voor de gevoelige huid en een meer agressief regime, alle geprotocoleerd.


ZO® Skin Health

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x