Skip to main content

Ontdek HydraFacial bij The Face Clinic in Lommel

Ontdek HydraFacial bij The Face Clinic in Lommel

Bij The Face Clinic in Lommel streven we ernaar om onze cliënten de meest geavanceerde en effectieve huidverzorgingsbehandelingen aan te bieden. Een van onze meest populaire behandelingen is de HydraFacial. Deze innovatieve procedure is niet alleen niet-invasief en niet-chirurgisch, maar biedt ook een scala aan voordelen voor de huid zonder dat er ongemak of hersteltijd nodig is. Met behulp van geavanceerde technologie en voedende ingrediënten richt de HydraFacial zich op verschillende huidproblemen, waardoor je huid er stralend en gezond uitziet.

 

Wat is HydraFacial?

Een HydraFacial-behandeling is veel meer dan alleen een standaard gezichtsbehandeling; het is een complete ervaring die draait om huidgezondheid en algeheel welzijn. Met wereldwijd meer dan 2 miljoen behandelingen vorig jaar, maakt HydraFacial gebruik van gepatenteerde vortextechnologie om de huid diep te reinigen en tegelijkertijd voedingsstoffen zoals hyaluronzuur, paardenkastanjezaadextract, rode-algenextract, koper-, zink- en magnesiumpeptiden effectief af te leveren daar waar ze het meest heilzaam zijn. Deze behandeling is ontworpen om niet alleen de huid te verbeteren, maar ook om het totale welzijn te bevorderen, waardoor je je zowel vanbinnen als vanbuiten goed voelt.

De verschillende stappen

Tijdens een HydraFacial-behandeling worden verschillende stappen doorlopen om de huid diepgaand te verzorgen en te verbeteren. Allereerst wordt de huid gereinigd en gepeeld om een nieuwe huidlaag te onthullen. Deze zachte reiniging en exfoliatie helpen bij het verwijderen van dode huidcellen en het verbeteren van de huidtextuur.

Vervolgens wordt overgegaan tot extractie en hydratatie. Met behulp van pijnloze zuigkracht worden onzuiverheden uit de poriën verwijderd, terwijl de huid intens wordt gehydrateerd om haar dorst te lessen. Deze stap zorgt voor een diepe reiniging van de huid en voorziet deze tegelijkertijd van essentiële vochtinbrengende ingrediënten.

Na de extractie en hydratatie volgt de insluizing en bescherming. De huid wordt verzadigd met antioxidanten en peptides, die helpen bij het maximaliseren van een gezonde gloed en het beschermen van de huid tegen schadelijke invloeden van buitenaf. 

HydraFacial bij The Face Clinic in Lommel

Deze stap draagt bij aan het bevorderen van een stralende en gezonde huid, terwijl het de huid tegelijkertijd beschermt tegen vroegtijdige veroudering en andere schade.

Door deze uitgebreide benadering van huidverzorging biedt een HydraFacial-behandeling niet alleen directe voordelen, maar draagt het ook bij aan de algehele gezondheid en uitstraling van de huid op lange termijn.

 

Behandelopties

Bij The Face Clinic in Lommel bieden we verschillende opties voor HydraFacial-behandelingen om aan de diverse behoeften van onze cliënten te voldoen.

De Signature HydraFacial omvat een diepgaande reiniging, extracties en hydratatie, waarbij gebruik wordt gemaakt van antioxidanten, peptiden en hyaluronzuur. Deze behandeling is ontworpen om de huid te verjongen en te hydrateren, waardoor een gezonde gloed ontstaat.

Voor een meer gerichte aanpak van specifieke huidproblemen, zoals acne of pigmentatie, bieden we de Deluxe HydraFacial aan. Naast alle voordelen van de Signature-behandeling, omvat deze optie ook boosters die zijn afgestemd op de individuele behoeften van de huid, evenals de mogelijkheid van ledlichttherapie voor verdere verbetering.

HydraFacial bij The Face Clinic in Lommel

Voor een ultieme ervaring van huidverjonging en ontspanning raden we de Platinum HydraFacial aan. Deze behandeling omvat alle aspecten van de Signature- en Deluxe-behandelingen, plus extra's zoals lymfedrainage voor detoxificatie, gevolgd door LED Light Therapy om de huidtint te verbeteren en te verjongen.

Ongeacht welke HydraFacial-behandeling je kiest, bij The Face Clinic in Lommel ben je verzekerd van een op maat gemaakte en effectieve ervaring die zorgt voor een stralende en gezonde huid.

Een stralende huid

Ben je nieuwsgierig geworden naar wat HydraFacial voor jouw huid kan betekenen? We staan klaar om al je vragen te beantwoorden en je meer informatie te geven over deze effectieve behandeling bij The Face Clinic in Lommel. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor een vrijblijvend gesprek. We helpen je graag verder op weg naar een stralende en gezonde huid!