Skip to main content

Rimpels behandelen in Lommel

Rimpels behandelen in Lommel

Bij The Face Clinic in Lommel begrijpen we maar al te goed dat het aanpakken van rimpels precisiewerk vereist. Ons toegewijde behandelteam begint elk behandelplan met een uiterst grondige analyse van jouw specifieke huidproblemen. Vervolgens stellen we een behandelvoorstel op dat nauwkeurig is afgestemd op de behoeften van jouw rimpels.

Vandaag willen we graag uitgebreid en in detail enkele behandelingen bespreken die gericht zijn op het verminderen van rimpels. We nemen je mee in onze gespecialiseerde benadering om een gladde en jeugdige huid te bereiken.

Spierverslappers: gladde huid zonder rimpels en plooien

Spierverslappers zijn zeer effectief in het gladmaken van ongewenste huidplooien of rimpels. Deze geavanceerde behandeling werkt door de prikkeloverdracht van zenuwen naar spieren te blokkeren, waardoor de activiteit van de spieren aanzienlijk wordt verminderd. Dit resulterende effect leidt tot merkbare vermindering van huidplooien en rimpels, waardoor je een jeugdiger en gladdere uitstraling kunt bereiken.

 

Rimpelvullers: vullen en egaliseren van huidplooien

Rimpelvullers bieden een ideale oplossing voor het opvullen en verzachten van diepe huidplooien, en bij The Face Clinic gaan we voor niets minder dan de beste resultaten. Dr. Gert Jeunen en zijn team maken gebruik van uiterst hoogwaardige gels die zorgvuldig onder de huid worden geïnjecteerd om verlies van volume aan te pakken en plooien glad te strijken.

Het succes en de veiligheid van deze behandeling zijn sterk afhankelijk van verschillende factoren, waaronder het specifieke product dat wordt gebruikt en de nauwkeurige injectieplaats. Onze deskundige beoordeling en zorgvuldige aanpak zorgen ervoor dat je kunt vertrouwen op de effectiviteit en betrouwbaarheid van onze rimpelvullerbehandelingen.

Close-up shot van vrouw met rimpels

Ooglidcorrectie: frisse uitstraling door verwijderen van overtollige huid

Een ooglidcorrectie, ook bekend als blefaroplastie, is een geavanceerde medische procedure die specifiek is ontworpen om overtollige huid en vetweefsel rond de oogleden te verwijderen. Deze zeer effectieve ingreep is gericht op het creëren van een verjongende en frisse uitstraling door het aanzienlijk verminderen van hinderlijke huidplooien rond de ogen, waardoor de algehele schoonheid van het gezicht wordt verbeterd.

 

Wenkbrauwlift: corrigeren van gezakte wenkbrauwen

Een wenkbrauwlift, ook wel bekend als een voorhoofdslift, vormt de ideale oplossing voor het aanpakken van gezakte wenkbrauwen en de bijkomende huidplooien die dit met zich mee kan brengen. Middels deze verfijnde cosmetische ingreep richten wij ons op het subtiel liften van de wenkbrauw, waardoor een natuurlijke en harmonieuze verjonging van het gezicht wordt bereikt.

 

Lipofilling: natuurlijke oplossing voor huidplooie

Bij lipofilling, een geavanceerde medische procedure die we bij The Face Clinic aanbieden, maken we gebruik van je eigen lichaamsvet om huidplooien op te vullen en te verzachten. Deze innovatieve en natuurlijke behandelingsmethode is uitermate geschikt voor het opvullen van diepere plooien en het herstellen van volume in verschillende delen van je gezicht.

Met lipofilling kunnen we met behulp van je eigen vetcellen doelgericht en gepersonaliseerd werken aan het verbeteren van je uiterlijk. Door vet uit een geschikt donorgebied te halen en dit vervolgens te reinigen en te injecteren in de gewenste gebieden, streven we naar een natuurlijke, harmonieuze en verjongende uitstraling.

 

Ultherapie: strakkere huid door collageenstimulatie

Ultherapie, een geavanceerde medische techniek die we bij The Face Clinic aanbieden, is een niet-invasieve behandeling die gericht is op het stimuleren van de natuurlijke productie van collageen in je huid. Deze stimulatie leidt tot een strakkere en stevigere huid, met verminderde zichtbaarheid van huidplooien en een jeugdige uitstraling als resultaat.

Wat Ultherapie zo effectief maakt, is dat het specifiek geschikt is voor het verminderen van fijne lijntjes en het verstevigen van de huid in verschillende gebieden, waaronder het gezicht, de hals en het décolleté. Onze bekwame en ervaren professionals bij The Face Clinic staan klaar om je te begeleiden door deze behandeling en te zorgen voor de best mogelijke resultaten.

Bij The Face Clinic in Lommel zijn we toegewijd aan het bieden van gepersonaliseerde en effectieve behandelingen tegen huidplooien. Laat ons je helpen om een gladde, jeugdige uitstraling te bereiken! Neem vrijblijvend contact met ons op.