Skip to main content

The Face Clinic – Ontdek de kracht van peelings in Lommel voor een stralende huid

The Face Clinic: peelings in Lommel voor stralende huid

Bij The Face Clinic begrijpen we dat patiënten verlangen naar een jeugdige uitstraling zonder operatieve ingrepen. Dr. Gert Jeunen, onze ervaren esthetisch aangezichtschirurg, leidt ons toegewijde team om de kern van huidproblemen aan te pakken. Huidrimpels in het gelaat en de hals een zorg zijn die vaak voorkomt. Daar zijn we toegewijd aan het leveren van resultaten die verder gaan dan de oppervlakte. Daarom introduceren we graag onze effectieve en gepersonaliseerde peelingbehandelingen, de geheime sleutel tot een jeugdige uitstraling en een gezonde huid.

Een medewerker van The Face Clinic bereidt een patiënt voor op een chemische peeling

De magie van chemische peelings

Chemische peelings zijn onze troefkaart als het gaat om huidverbetering. Deze behandeling omvat het aanbrengen van een specifiek zuur op de huid, wat leidt tot een chemische reactie in de huid. Dit proces is een krachtig hulpmiddel dat diverse huidproblemen, zoals acnelittekens, pigmentproblemen en tekenen van huidveroudering, effectief aanpakt. En hier bij The Face Clinic in Lommel zijn we experts in het toepassen van deze innovatieve techniek.

 

Verscheidenheid aan peelings voor individuele behoeften

Iedere huid is uniek. Daarom bieden we verschillende soorten dermale peelings aan, zorgvuldig afgestemd op individuele behoeften. Deze peelings variëren in dieptewerking en brengen elk hun eigen voordelen met zich mee. Onze peelings zijn niet alleen effectief voor huidverbetering, maar bieden ook oplossingen voor specifieke problemen.

 

Diverse keuzes voor optimaal resultaat

Het begrijpen van de verschillende soorten dermale peelings is cruciaal voor het bereiken van de beste resultaten. We classificeren peelings op basis van hun dieptewerking, variërend van oppervlakkig tot diep. Elk type peeling heeft zijn eigen voordelen en overwegingen, en we nemen de tijd om de meest geschikte optie voor jouw huid te bepalen.

 

  • Oppervlakkige peelings: Deze verfrissende behandelingen, zoals de fruitzuurpeeling, zijn geweldig om je huid op te peppen. Maar let op, ze hebben geen impact op rimpels. Ze zijn echter perfect voor het aanpakken van dofheid en kleine oneffenheden.
  • Medium dieptepeelings: Voor degenen die op zoek zijn naar verbetering van pigment, fijne lijntjes en huidstructuur, zijn medium dieptepeelings ideaal. Ze dringen dieper door in de huid en bieden aanzienlijke voordelen zonder de langere hersteltijd van een diepe peeling.
  • Diepe peelings: Voor de meest dramatische resultaten bij diepe rimpels en zonneschade is er de diepe dermale peeling - de 'chemische facelift'. Dit is de ultieme keuze voor een volledige transformatie van je huid. Ondanks de langere herstelperiode zijn de resultaten vaak verbluffend.

 

De kracht van diepe chemische peelings

Onze (medium) diepe chemische peeling is de sleutel tot blijvende huidverbetering. Door het aanpakken van diepe huidstructuren transformeert deze behandeling zonbeschadigde huid en diepe huidrimpels. Dit veilige en ambulante proces wordt uitgevoerd door ons deskundige team, onder toezicht van Dr. Gert Jeunen.

 

Indicaties voor een chemische peeling

Onze peelings zijn op maat gemaakt om een breed scala aan huidproblemen aan te pakken, waaronder structuuronregelmatigheden, dofheid van de huid, pigmentproblemen, leeftijdsgebonden zonnevlekken, zonneschade en rimpels. Met een persoonlijke benadering stellen we een behandelplan op dat precies past bij wat jouw huid nodig heeft.

 

Start vandaag nog met onze peelings

We begrijpen dat elke persoon unieke behoeften heeft, en dit geldt ook voor de kosten van onze peelings. De prijs van een dermale chemische peeling hangt af van het type peeling en de specifieke indicaties. Ons team staat voor je klaar om je volledig geïnformeerd te begeleiden bij het vinden van een oplossing die past bij jouw wensen en budget.

Bij The Face Clinic zetten we in op effectieve, op maat gemaakte peelings in Lommel om huidproblemen aan te pakken en een jeugdige gloed te herstellen. Neem vandaag nog contact met ons op en begin jouw reis naar een stralende, gezonde huid.