Skip to main content

Kaaklijn

  • Ultherapie

Een revolutionaire techniek om veroudering van het onderste derde van het gelaat en de hals tegen te gaan. Ultherapie is een verstrakker van de huid en het onderhuidse weefsel: Via een probe op de huid wordt warmte naar het onderhuidse weefsel gestuurd, wat de nieuwvorming van collageen en elastine stimuleert.

De behandeling is superveilig doordat hij onder echografische controle wordt uitgevoerd. Zo zijn we zeker dat we efficiënt in de juiste huidlaag werken en is er geen risico op beschadiging van bloedvaten en zenuwen. In tegenstelling tot een laserbehandeling blijft het huidoppervlak intact en is er quasi geen ‘downtime’. Bovendien kan de behandeling winter en zomer worden uitgevoerd!

Ultherapie

  • Rimpelvullers

Camoufleren is de boodschap! Bij sommige patiënten zijn injecteerbare gels nuttig om groeven en inzinkingen voor de ‘jowling’ (hamsterwangetje) of aan de kaakhoek op te vullen. Zo verdwijnen de hamsterwangetjes niet, maar vallen ze minder op.

Rimpelvullers


  • MACS-lift

Dit is een facelifttechniek waarbij doorgezakte weefsels verticaal gelift worden via een korte insnede. Dé ingreep ter verjonging van het onderste derde van het gelaat en hals.

MACS-lift

Neem gerust contact op 
voor jouw behandeling!

Neem gerust contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Je bent altijd welkom bij The Face Clinic!