Skip to main content

Huidverbetering

Het verbeteren van de huidkwaliteit is maatwerk. Bij elke patiënt wordt eerst een probleemanalyse gedaan alvorens we een voorstel uitwerken. Dit zijn de opties.

  • Hydrafacial

Deze behandeling is kalmerend, hydraterend, niet-irriterend en onmiddellijk effectief.

Hydrafacial


  • Huidverbeterende producten

Met de juiste huidverzorgingsproducten kan je je huidconditie verbeteren. Ze worden ingezet ter voorkoming en behandeling van acne, huidveroudering, hyperpigmentatie, rosacea, zonbeschadiging en melasma.

In de praktijk werken we met de producten van ZO Skin Health, Dermaceutic.

Producten


  • Chemische peeling

Een peeling is één van de meest effectieve methodes om de algehele gezondheid en uitstraling van de huid te verbeteren. In de praktijk worden zowel oppervlakkige als diepere peelings uitgevoerd.

Peeling


  • Ultherapie

Door de collageenboost die Ultherapie teweegbrengt, verbetert de huidkwaliteit en verdwijnen fijne lijntjes in het gelaat en de hals of slaaplijnen in het décolleté. Maar de grootste winst van Ultherapie zit in de huidverstrakking!

Ultherapie


  • Tixel C

Na 3 Tixel C-sessies voelt de huid strakker, verkleinen poriën en verbetert de huidtextuur. Dit zonder voorbereiding en met beperkte ‘downtime’.

Tixel C


  • PRP

Bekend van de beroemde ‘Vampire Facelift’ en meer dan ooit in de running als ideale, huidverbeterende oplossing.

PRP


  • Lipofilling

Injecties met nanovet zijn een geweldige huidverbeteraar en oplossing voor rimpels. Meestal wordt dit samen met een andere procedure uitgevoerd, maar het kan ook perfect als alleenstaande behandeling.

Lipofilling


  • Colorescience

Minerale make-up onderscheidt zich van andere make-up doordat het zo puur is. Colorescience producten bevatten uitsluitend hoge kwaliteit mineralen. Deze zuivere mineralen zijn water resistent en vormen een beschermende barrière op de huid. Daardoor blijft de make-up de gehele dag mooi. Zij zijn vrij van kleur en geurstoffen, alcohol en talk en daardoor ideaal voor een gevoelige huid en allergieën.

Neem gerust contact op 
voor jouw behandeling!

Laat ook jij fijne lijntjes en rimpeltjes graag achterwege? Neem dan gerust contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Je bent altijd welkom bij The Face Clinic!